Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Έπιασαν τον «τοξοβόλο» κακοποιό που σκότωσε σκύλο στην Πετρούπολη

 


Στη σύλληψη του επικίνδυνου για την κοινωνία κακοποιού, ο οποίος είχε σκοτώσει με τόξο τον περασμένο Φεβρουάριο ένα σκύλο, ράτσας πιτ μπουλ, σε αυλή σπιτιού στην Πετρούπολη προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας που σκότωσε τον σκύλο είναι ένας 38χρονος, ο οποίος είχε προσπαθήσει άλλες δυο φορές να σκοτώσει το συγκεκριμένο σκυλί. Αιτία το γεγονός πως το πιτ μπουλ κατά τη διάρκεια βόλτας τον Απρίλιο του 2020 είχε επιτεθεί στον δικό του σκύλο.

Η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής κάνοντας άψογη δουλειά, μετά από συνεχείς έρευνες αλλά και στοιχεία που συνέλεξε από αυτόπτες και οπτικό υλικό, κατάφερε να φτάσει στα ίχνη του δράστη και να τον συλλάβει.

Στο σπίτι του κακοποιού βρήκαν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που σκότωσε τον σκύλο καθώς και το ποδήλατο που χρησιμοποίησε για την επόπτευση του σημείου που βρισκόταν το σπίτι. Ο 38χρονος παρουσιάστηκε στο δικαστήριο όπου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ενώ η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαστικής οδού.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου