Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Ένταλμα σύλληψης για τον Καρυπίδη, για χρέη προς το Δημόσιο - Ελέγχεται και για απάτη

 


Όπως αποκάλυψε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, εναντίον του προέδρου του Άρη έχει εκδοθεί από την εισαγγελία της Βέροιας ένταλμα σύλληψης για χρέη προς το Δημόσιο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ΣΚΑΙ, τον Μάρτιο του 2020 η 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιά και Αιγαίου απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για 500.000 μάσκες, στην οποία συμμετέχει η Amani Swiss. 

Στις 10 Απρίλη επικυρώνεται στην εταιρία του Καρυπίδη την προμήθεια των 500.000 μασκών, έναντι του ποσού του 1.590.000 ευρώ. 

Τον Ιούνιο η Amani Swiss ζητά και παίρνει παράταση ενός μηνός για να τις παραδώσει και έναν μήνα μετά επιθυμεί τη λύση της σύμβασης, καθώς δεν μπορεί ν’ ανταποκριθεί στην προμήθεια των μασκών, κάτι για το οποίο ελέγχεται.

«Πρόκειται για μία φάμπρικα απευθείας αναθέσεων στην ουσία, χωρίς να διασφαλίζεται η παραμικρή δυνατότητα ανταγωνισμού πράγμα το οποίο οδηγεί σε σημαντική βλάβη του Δημοσίου συμφέροντος. Και βεβαίως σε όφελος συγκεκριμένων οικονομικών φορέων» ανέφερε ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Χρήστος Καραμάνος.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά του καναλιού, του Γιάννη Αλαφούζου, όπως έγινε γνωστό από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Όπως αναφέρουν στην Αλκμήνης «μέχρις εδώ ήταν! Μετά και τις σημερινές αθλιότητες και τα ψεύδη από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο Θοδωρής Καρυπίδης θα ακολουθήσει την νομική οδό».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου