Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Γείτονες και συγγενής οι δράστες της φονικής ληστείας με θύμα 91χρονο ηλικιωμένο

 



Οι δράστες νόμιζαν ότι είχαν τελειώσει μαζί τους και τους άφησαν πεθαμένους, αλλά για κακή τους τύχη η 85χρονη γυναίκα, η οποία βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα στο κρεβάτι της δίπλα στον 91χρονο σύζυγό της που είχε ξεψυχήσει και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Αγρινίου, φέρεται να κατονόμασε τους αδίστακτους κακοποιούς.

Μέσα σε λίγες ώρες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να βρουν την άκρη του νήματος που οδηγεί στην εξιχνίαση της ανατριχιαστικής εισβολής στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας και μάλιστα να ανακρίνουν τρεις υπόπτους.

Ένας από τους δράστες ομολόγησε ότι μπήκαν στη μονοκατοικία των γερόντων για να αρπάξουν το κομπόδεμα που γνώριζαν ότι είχαν στην άκρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αποκάλυψε ότι έθαψαν τα χρήματα σε ένα χωράφι όπου οι αστυνομικοί ερευνούν για να τα εντοπίσουν!

Για τα περίπου 14.000 ευρώ που βρέθηκαν άθικτα στο σπίτι, ο δράστης ισχυρίστηκε ότι σταμάτησαν να ψάχνουν όταν βρήκαν το κομπόδεμα και πίστεψαν ότι δεν υπήρχαν άλλα λεφτά στο σπίτι.

Ο αδίστακτος δράστης ισχυρίστηκε επίσης ότι φίμωσαν τον άτυχο 91χρονο επειδή φώναζε και  παραδέχθηκε πως πίστεψαν πως είχαν πεθάνει και οι δυο ηλικιωμένοι και έτσι προσπάθησαν να εξαφανιστούν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου