Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Ο ΣΥΡΙΖΑ του 3% βγήκε μπροστά μην χάσουν οι σύντροφοι τις γιάφκες στα πανεπιστήμια

 



Δεν θα περιμέναμε τίποτα περισσότερο από τον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά τον ακροαριστερό Νίκο Φίλη, που δεν τον νοιάζει τα ελληνόπουλα να σπουδάσουν, αυτό που τον νοιάζει είναι να αλωνίζει η αριστερά και η ακροαριστερά στα πανεπιστήμια αφήνοντας τους συντρόφους κακοποιούς ανεξέλεγκτους μέσα στους χώρους των ιδρυμάτων.

Ο ακροαριστερός τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Φίλης τόνισε για να δικαιολογήσει την στάση του υπέρ των ακροαριστερών συντρόφων του που χάνουν την ανομία που υπάρχει στα πανεπιστήμια, ότι η κυβέρνηση επιλέγει μια «αυταρχική ρύθμιση εις βάρος των δημόσιων πανεπιστημίων και ανοίγει το δρόμο για ακόμη μεγαλύτερη καταστολή εις βάρος των νέων».

Ο Φίλης υπογράμμισε πως «αυτές οι ρυθμίσεις θα δημιουργήσουν εντάσεις στα πανεπιστήμια» και εννοεί από αριστερές και ακροαριστερές ομάδες,  υποσχέθηκε πως «θα αγωνιστούμε να μην εφαρμοστούν στην πράξη» και δεσμεύθηκε πως «τελικώς θα καταργηθούν όταν φύγει η Δεξιά» από την εξουσία.

Δηλαδή ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται και ο Φίλης νομίζει ότι η ακροαριστερά θα ξαναγυρίσει να τελειώσει το έργο της που είναι να εδραιώσει καθεστώς.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου