Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Εγκληματική ανευθυνότητα ο 19χρονος πιλότος “Ήθελε να χαιρετίσει την μητέρα του”




Το συμβάν πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις 09:30 το πρωί της Δευτέρας 03.08.2020 όταν ο 19χρονος πιλότος προσέκρουσε με το μονοκινητήριο αεροσκάφος του σε σπίτια της Πρώτης Σερρών, σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας, Νίκος Μπακάλης.

Από την πτώση ο 19χρονος χειριστής, ο οποίος προέρχεται από την Πρώτη Σερρών, υπέστη κατάγματα στο κεφάλι και στην κνήμη, καθώς και θλαστικό τραύμα στη μύτη και μεταφέρθηκε με ταξί στο νοσοκομείο των Σερρών.

09:10 το μονοκινητήριο που απογειώθηκε από την Αλεξανδρούπολη εμφανίστηκε στην Πρώτη Σερρών “να κόβει αδικαιολόγητες βόλτες” ανέφερε ο κοινοτάρχης και σύμφωνα με πληροφορίες πετούσε πολύ χαμηλά για να χαιρετίσει ανεύθυνα την μητέρα του. Λίγο μετά κατέπεσε στην πλατεία του χωριού. Ο θόρυβος της πτώσης ήταν εκκωφαντικός, ενώ αμέσως κλήθηκε η πυροσβεστική.

Ο κ. Μπακάλης ανέφερε ότι είδε το αεροπλάνο να… κρέμεται από τα κάγκελα ενός σπιτιού στην πλατεία του χωριού και τον 19χρονο αιμόφυρτο κάτω στο έδαφος. “Η τραγωδία αποφεύχθηκε επειδή στο μέρος της πτώσης υπήρχε αιωνόβιος πλάτανος και έκοψε την φόρα του αεροπλάνου”, εκτίμησε ο πρόεδρος της κοινότητας.

Άλλος τραυματισμός από το περιστατικό δεν υπήρξε ενώ το μαγαζί που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι και υπέστη επίσης καταστροφές, ήταν κλειστό.

Ο 19χρονος που είναι καλά στην υγεία του και σήμερα αναμένεται να λάβει εξιτήριο απο το νοσοκομείο, είπε ότι έκανε λάθος χειρισμό.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου