Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Καρανίκας - Ακρίτα ειρωνεύονται την Άρβερέλ και γελάει και πάλι ο κόσμος μαζί τους


Πρώτη η γνωστή Συριζαία γιαγιά, Έλενα Ακρίτα εάν δεν σας βοηθάει το όνομα σας αναφέρουμε ότι ήταν αυτή η κυρία που έπαιρνε παράνομα από το ελληνικό κράτος την σύνταξη του πατέρα της για χρόνια ενώ είχε πεθάνει. Και μετά ακολούθησε το τέρας μορφώσεως και σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα Νίκος Καρανίκας.

Εκτός ότι μετά τα σχόλια τους γελάει ο κόσμος μαζί τους, κατάφεραν να ξεφτιλιστούν και να προκαλέσουν και πάλι.

Ποια είναι η Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ

Υπήρξε η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης το 1967 και η πρώτη γυναίκα πρύτανης του Πανεπιστημίου της Σορβόννης στην 700 χρόνων ιστορία του, το 1976. Είναι Επίτιμη Διδάκτωρ του Αμερικανικού Πανεπιστημίου των Παρισίων (1989), του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, καθώς και των Πανεπιστημίων του Λονδίνου, του Βελιγραδίου, των Αθηνών, της Λίμα, του Νιου Μπράνσγουικ (Καναδάς), της Χάιφα, της Νέας Υόρκης, της Θεσσαλονίκης, του Φραίμπουργκ (Ελβετία), κ.α. Είναι τιμητικό μέλος των Ακαδημιών των Αθηνών, του Βερολίνου, της Βουλγαρίας, καθώς και της Βρετανικής Ακαδημίας. Επίσης, είναι μέλος και συνεργάτιδα της Βασιλικής Ακαδημίας των Επιστημών, των Γραμμάτων και των Τεχνών του Βελγίου. Στην τηλεοπτική εκπομπή “Μεγάλοι Έλληνες” του ΣΚΑΪ είχε πάρει την 86η θέση.


Η δήλωση Αρβελέρ : “Για μένα είναι η δεύτερη άλωση της Κωνσταντινούπολης. Αν ακούσω ότι τα ψηφιδωτά της Αγιά Σοφιάς έχουνε δακρύσει δεν θα εκπλαγώ, ούτε θα ρωτήσω για ποιον χτυπούν πένθιμα οι καμπάνες: Για όλη την Χριστιανοσύνη. Αλλά όταν ένας λαός πανηγυρίζει για αυτό το σκανδαλώδες δυστύχημα, την απόφαση του Ερντογάν, ξέρουμε πως έχουμε να κάνουμε με μία βαρβαρότητα”. “Το ξαναλέω, η άλωση η πραγματική της Πόλης έγινε σήμερα”, πρόσθεσε. “Όταν ένας λαός έχει ανάγκη από τέτοιους συμβολισμούς για να διατηρήσει τη συνοχή του, απέχει πολύ από τα ευρωπαϊκά δεδομένα”

Και εμφανίστηκε το γνωστό αριστερό τρόλ του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα για να ειρωνευτεί να ξεφτιλιστεί και πάλι γράφοντας στο Facebook: “Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ για την Αγιά Σοφιά: «Αν ακούσω ότι τα ψηφιδωτά έχουν δακρύσει δεν θα εκπλαγώ». Εγώ θα εκπλαγώ”.

Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ για την Αγιά Σοφιά «Αν ακούσω ότι τα ψηφιδωτά έχουν δακρύσει δεν θα εκπλαγώ».
Εγώ θα εκπλαγώ.

2 χιλ.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου