Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Αθλιότητες Βελόπουλου κατά Τσιόδρα σε απόλυτο παραλήρημα ξεφτίλας!!


Σε νέο ρεσιτάλ απόλυτης αθλιότητας και ξεφτίλας, κατέφυγε μιλώντας στη Βουλή,  ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος χωρίς ίχνος ηθικής και ντροπής. 

Εξαπέλυσε χυδαία ανήθικη επίθεση στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, χαρακτηρίζοντάς τον φυτευτό από την κυβέρνηση και αφήνοντας υπονοούμενα για γιατρούς που έχουν ανάρμοστες σχέσεις με φαρμακευτικές εταιρείες.

«Θα σου πω εγώ ποιες είναι οι σχέσεις των κορυφαίων καθηγητών με τις φαρμακευτικές» είπε με θράσος ο Βελόπουλος που δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί, προκαλώντας την αντίδραση  βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι φώναζαν «ντροπή».

«Γιατί ντροπή; Εμένα με εξέλεξαν. Τον κ. Τσιοδρα τον φυτέψατε εσείς. Το κόμμα σας, η κυβέρνησή σας. Ντροπή δική σας», έσπευσε να απαντήσει ο κ. Βελόπουλος και πρέπει να αισθάνονται ντροπή όσοι τον εξέλεξαν.

«Άλλα μας έλεγε ο κ. Τσιόδρας πριν απο 20 ημέρες και άλλα τώρα. Τότε μας έλεγε να μην βάζουμε μάσκες» είπε, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να τοποθετήσει επικεφαλής της ομάδας επιστημόνων τον ελληνοαμερικάνο επιστήμονα Ιωάννη Ιωαννίδη.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου