Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Έρευνα «δείχνει» πότε τελειώνει η πανδημία στην Ελλάδα



Το τεχνολογικό πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης δίνει τη δική του απάντηση στο παγκόσμιο ερώτημα, δηλαδή πότε αναμένεται να τελειώσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Οι επιστήμονες του εν λόγω ιδρύματος, σημειώνουν τρεις κατά σειρά ημερομηνίες όπου φαίνεται η εξέλιξη της πανδημίας του ιού από το σημείο καμπής των κρουσμάτων, μέχρι την καταγραφή του 97%, του 99% και του 100% αντίστοιχα των νέων περιπτώσεων μόλυνσης από τον ιό σε κάθε χώρα.

Η 13η Ιουλίου είναι σύμφωνα με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης, η ημερομηνία εξόδου της Ελλάδας από την πανδημία του κορωνοϊού
Οι ερευνητές από τη Σιγκαπούρη εκτιμούν ότι το σημείο καμπής για τη χώρα μας ήταν η 30η Μαρτίου, το 97% των κρουσμάτων θα καταγραφεί την 9η Μαΐου και το 99% θα καταγραφεί στις 25 Μαΐου.

Σύμφωνα με τις αναλύσεις του ιδρύματος, το σημείο καμπής για την πανδημία σε ολόκληρο τον πλανήτη συνολικά, ήταν η 11η Απριλίου, ενώ την 30η Μαρτίου καταγράφηκε το 97% των κρουσμάτων και το 99% θα καταγραφεί την 17η Ιουνίου ενώ το τέλος της πανδημίας αναμένεται στις 9 Δεκεμβρίου του 2020.

Δείτε αναλυτικά τους πίνακες





skai.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου