Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Προκλητικός και ανεύθυνος ο Βαρουφάκης είπε ότι θα ξαναπάει στην Αίγινα χωρίς δικαιολογητικά και πήγε


Με θράσος εγκληματικά ανεύθυνου και προκλητικού πολίτη ο Γιάνης (με ένα ν) Βαρουφάκης, απείλησε από το βήμα της βουλής ότι θα ξαναπάει στην Αίγινα και ξαναπήγε.

Η συμπεριφορά του δείχνει το πόσο ακατάλληλος και κακό παράδειγμα πολιτικού είναι ο Γιάνης (με ένα ν) Βαρουφάκης. Ένας σοβαρός πολίτης και πολιτικός, θα είχε μαζί του χαρτί που να αποδεικνύει ότι είναι ο μόνιμος τόπος κατοικίας του είναι η Αίγινα, αλλά ο Βαρουφάκης δεν έχει καμία σχέση με την σοβαρότητα και την νομιμότητα του αρέσει να προκαλεί με την βουλευτική ιδιότητα που του έδωσαν δυστυχώς κάποιοι.

Στο λιμάνι βρέθηκε και πάλι ο δήμαρχος Αίγινας, Γιάννης Ζορμπάς ο οποίος ελέγχει όλα τα δρομολόγια προκειμένου να αποτρέψει την είσοδο σε μη μόνιμους κάτοικους. Το πλοίο της γραμμής έπιασε λιμάνι και ακολούθησε έλεγχος από τις Λιμενικές Αρχές. Αυτή τη φορά, ο Βαρουφάκης δεν εξαφανίστηκε  αλλά περίμενε μέχρι οι λιμενικοί να απολυμάνουν το όχημά του.

Ο Βαρουφάκης με θράσος είχε εμφανιστεί στη Βουλή πριν ταξιδέψει στην Αίγινα και απείλησε ότι επιστρέφει στο νησί με το πλοίο των 16.30. «Το λέω σε όσους θέλουν και πάλι να οργανώσουν προβοκάτσιες» ανέφερε προκλητικά χωρίς να αποδεικνύει με έγγραφο στους βουλευτές ότι είναι μόνιμος κάτοικος Αίγινας.

Ο Βαρουφάκης στην ομιλία του τόνισε προκλητικά ότι για τον ίδιο δεν ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα καραντίνας και πως ετοιμάζεται πάλι για την επιστροφή του στην Αίγινα με το πλοίο των 16:30.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου