Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Όπως φαίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ εξαφανίζει και την «Αικατερίνη Κελέση» από μάρτυρα!!



Ραγδαίες εξελίξεις στην προανακριτική για την Novartis.

Ο «Μάξιμος Σαράφης» παραμένει άφαντος και εκθέτει τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα που βγήκε στο facebook να τον υπερασπιστεί και να τον καλύψει. Το μεσημέρι της Τετάρτης έχει κληθεί σε κατάθεση η «Αικατερίνη Κελέση» αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ούτε αυτή θα δώσει το παρών, όπως μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο του «Πρώτου Θέματος».

Αυτό εγείρει μεγάλο θέμα και πολλά ερωτηματικά για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα και όλη η Ελλα΄δα αναρωτιέται γιατί τους κρύβουν; Τι θέλουν να κρύψουν;

Ο Σαράφης αναζητείται πλέον με ένταλμα βίαιης προσαγωγής και περιμένουμε 16:00 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ΓΑΔΑ, την άλλη προστατευόμενη μάρτυρας με κωδική ονομασία «Αικατερίνη Κελέση» η οποία έχει ήδη αρνηθεί την εξέτασή της.

Εάν δεν εμφανιστεί και αυτή η μάρτυρας τα μέλη της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής Προκαταρκτικής εξέτασης επιβάλλεται να ζητήσουν την άρση του καθεστώτος προστασίας για τους προστατευόμενους μάρτυρες με τις κωδικές ονομασίες «Μάξιμο Σαράφη» και «Αικατερίνη Κελέση», στην περίπτωση που παραμείνουν συνειδητά άφαντοι.

Να δημοσιευτούν τα ονόματα τους και να κληθούν να καταθέσουν.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου