Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Γιατί τον ανέχονται ακόμα οι ψηφοφόροι του; Ένας αλαζονικός Τσίπρας κάνει κακό στο μέλλον της αριστεράς



Προκλητικός και αλαζονικός ο Αλέξης Τσίπρας μας είπε χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας φιλότιμου και ηθικής ότι έφταιγαν οι θεσμοί, για την ήττα στις εκλογές, που όπως είπε δεν ήταν και τόσο ήττα τελικά αφού έχασε μόλις τρεις μονάδες από το 2015 και μάλιστα έφταιξαν και οι πολίτες που πίστεψαν τον κ. Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία και όχι στον ψεύτη.

Ήταν τόσο ελεεινός και προκλητικός που τον ακούσαμε να λέει χωρίς ίχνος φιλότιμου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψει πολύ σύντομα στην κυβέρνηση γιατί η Ν.Δ. ενδιαφέρεται για τους λίγους και ας την ψήφισε το 40%, ενώ μάθαμε ότι η προγραμματική και υπεύθυνη αντιπολίτευση γίνεται στα πεζοδρόμια.

Η συμπεριφορά του Τσίπρα και οι προκλητικές δηλώσεις του που δείχνουν άνθρωπο που δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται, δημιούργησαν μεγαλύτερη απόσταση ανάμεσα στον ίδιο και την ελληνική κοινωνία.

Το 31,8% που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές έχει λειτουργήσει υπέρ του Τσίπρα να βγαίνει να κάνει πώς δεν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί και γιατί έχει χάσει, πολύ λένε πώς δεν κάνει πώς δεν καταλαβαίνει αλλά δεν έχει το IQ απλά για να καταλάβει γιατί έχει χάσει.

Ο μέγας διαπλεκόμενος Τσίπρας φώναζε «κλέφτες» τους πολιτικούς του αντιπάλους χωρίς να παρουσιάσει στοιχεία και μάλιστα προκλητικά ενώ έχει τεράστια εμπλοκή στο στημένο παιχνίδι με την Novartis προκαλεί τον κ. Μητσοτάκη «να κάνει εξεταστικές επιτροπές, προανακριτικές επιτροπές και ειδικά δικαστήρια» κάνοντας ότι δεν φοβάται.

Είναι τόσο ψεύτης που μέσα σε μία εβδομάδα έχει αλλάξει αυτά που λέει και αναφερόμενος στην μείωσητων πρωτογενών πλεονασμάτων είπε ότι είχε συμφωνηθεί με τους θεσμούς (σ.σ.: συνέντευξη στο CNBC) αλλά και ότι ήταν μία πρόταση που επειδή δεν θα επηρέαζε τη συμφωνία «δε χρειαζόταν να συμφωνηθεί με τους θεσμούς», όμως «είχε συζητηθεί διεξοδικά με τους εταίρους».

Άρρωστος ψεύτης κουνάει το δάκτυλο στους πολίτες που δεν τον ψήφισαν όπως κάνουν οι καθεστωτικοί ηγέτες, είναι ντροπή του και η πολιτική πρέπει να τελειώνει με αυτόν οριστικά.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου