Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Οργή με άθλιο πατέρα να χτυπά τη μικρή κόρη του για να της μάθει να περπατάει



Ένας άθλιος "πα-τέρας" συνελήφθη στη Σαουδική Αραβία, εξαιτίας βίντεο που κυκλοφόρησε και στο οποίο φαίνεται να χτυπά τη μικρή κόρη του, προσπαθώντας να της μάθει να περπατά, εικόνες που προκάλεσαν οργή και αγανάκτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το τέρας πατέρας, χτυπά ξανά και ξανά στο κεφάλι το μωρό που κλαίει και να τη σηκώνει από τα αυτιά. Τη χτυπά επίσης στην πλάτη και την κοιλιά, τη σηκώνει και την αφήνει να πέσει.

Και καθώς τη χτυπά, κάνει και μερικά «διαλείμματα», προσπαθώντας να την αναγκάσει να σταθεί όρθια, σε μία προσπάθεια να της μάθει να περπατάει.

Ο άθλιος πατέρας, ονόματι Alqutia, απάντησε με μία δήλωση μέσω βίντεο, στην οποία διαβεβαιώνει πως το οπτικό υλικό είχε καταγραφεί πολύ καιρό πριν, σε εποχή που έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα, και ζητά συγγνώμη.

Στο βίντεο φαίνεται και η κόρη του, εμφανώς μεγαλύτερη, και εκείνος λέει πως το κορίτσι είναι μια χαρά. «Προσπάθησα να της μάθω να περπατάω και τώρα με τη χάρη του Θεού περπατά μόνη της» λέει.

Αναφέρει επίσης πως πρόσφατα τον εγκατέλειψε η γυναίκα του, τον ίδιο και τα παιδιά τους, και δημοσίευσε το παλιότερο υλικό στο διαδίκτυο για να του προκαλέσει πρόβλημα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου