Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης απροετοίμαστος με Ερντογάν; Συγκρίνετε φωτογραφίες!



Βρείτε τις... διαφορές. Με αντιπαραβολή φωτογραφιών απάντησε το Μαξίμου στα να είχαμε να λέγαμε του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «η εικόνα που μέχρι στιγμής διαμορφώνεται από την παρουσία του Πρωθυπουργού στη Σύνοδο των ΗΕ είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης πήγε απροετοίμαστος σε ένα ταξίδι κομβικό για τις διεθνείς σχέσεις της χώρας».

Στα παραπάνω κυβερνητικοί κύκλοι σχολίαζαν δηκτικά: «Από τον ΣΥΡΙΖΑ τολμούν να μιλούν για προετοιμασία. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Αρκεί η σύγκριση της φωτογραφίας από τη συνάντηση του κ.Τσίπρα με τον κ.Ερντογάν με την αντίστοιχη του κ.Μητσοτάκη. Η εικόνα μιλάει από μόνη της».


Η φωτογραφία περιλαμβάνει δύο στιγμιότυπα, όπου μπορεί να γίνει μια πρώτη σύγκριση. Στη συνάντηση της Τετάρτης οι υπουργοί και οι συνεργάτες του πρωθυπουργού εμφανίζονται με φακέλους στα χέρια, πίσω από τους δύο ηγέτες βρίσκονται οι σημαίες των δύο χωρών και η τουρκική αντιπροσωπεία βρίσκεται απέναντι.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου