Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Τεράστιος ροφός καταπίνει καρχαρία! video



Μια απίστευτη σκηνή καταγράφηκε στα... βάθη του ωκεανού, όταν ένας τεραστίων διαστάσεων ροφός αρπάζει και καταπίνει ολόκληρο έναν μικρό καρχαρία!

Η άγρια ομορφιά της φύσης! Η ερευνητική ομάδα Windows to the Deep κατάφερε να καταγράψει μια απίστευτη σκηνή που αποτυπώνει την φράση αυτή!

Η ομάδα μελετούσε τον βυθό στην περιοχή όπου βρίσκεται ένα ναυάγιο, το οποίο εκτιμάται πως ανήκει σε πλοίο που βυθίστηκε κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Μια ομάδα καρχαριοειδών έχει εντοπίσει κοντά στο ναυάγιο ένα κουφάρι ξιφία και… το τσιμπούσι δεν περιγράφεται! Η υποβρύχια κάμερα καταγράφει την συμπεριφορά των ψαριών που τρέφονται, όμως ξαφνικά όλα… αλλάζουν!

Ένα άλλο ψάρι ξεκινά να πλησιάζει και είναι ένας τεράστιος ροφός. Πρόκειται για είδος που φημίζεται για το μεγάλο άνοιγμα στόματος. Οι ροφοί συχνά ξεπερνούν σε μήκος το ένα μέτρο και σε βάρος τα 100 κιλά ενώ υπάρχουν αναφορές και καταγραφές για ακόμη μεγαλύτερα ψάρια.

Όμως ο ροφός που πλησιάζει το κουφάρι του ξιφία δεν έχει διάθεση να ανταγωνιστεί για τον ξιφία: Με μια αστραπιαία κίνηση αρπάζει έναν μικρό καρχαρία και προσπαθεί να τον καταπιεί ολόκληρο!

Οι απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν από την υψηλής τεχνολογίας κάμερα…

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο




Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου