Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη ο τρίτος από τους τέσσερις δραπέτες




Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, ύστερα από αιφνιδιαστική επιχείρηση ακινητοποίησαν στη μέση του δρόμου και συνέλαβαν τον 35χρονο Αντριάν Γκόμπο, έναν από τους Αλβανούς δραπέτες του Μεταγωγών, χωρίς να του αφήσουν κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Είναι ο τρίτος κατά σειρά δραπέτης που συνελήφθη, εντοπίστηκε κοντά στην διασταύρωση των οδών Βρυούλων και Κοτυαίου, στη Νέα Σμύρνη. Πάνω του δεν βρέθηκε όπλο, όπως και στους δύο προηγούμενους συλληφθέντες, σε Βοτανικό και Ρέντη.

Πέρα από την διάρρηξη στην οικία του Λευτέρη Πανταζή ο 35χρονος Αντριάν Γκόμπο που συνελήφθη ήταν υπεύθυνος για δεκάδες ληστείες και θεωρείτο μαζί με τον Αστρίτ που παραμένει ασύλληπτος, οι πιο σκληροί από τους τέσσερις κακοποιούς και από τους πιο επιρρεπείς στο να εμπλακεί σε μάχη. 

Όταν είχε συλληφθεί στον Άλιμο ύστερα από ληστεία ήταν οπλισμένος και άρπαξε όπλο, όμως και τότε οι αστυνομικοί δεν του έδωσαν περιθώριο, πυροβολώντας στον αέρα για να τον ακινητοποιήσουν μαζί με τον συνεργό του.

Ο τελευταίος που διαφεύγει είναι τον Ασάνι Αστρίτ που τον Ιούνιο του 2012 είχε γαζώσει με καλάσνικοφ έναν 30χρονο με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει και είχε τραυματίσει σοβαρά τον 32χρονο αδελφό του, όταν τα θύματα κατέβηκαν από το σπίτι τους στην Καισαριανή σε μία προσπάθεια να αποτρέψουν τον Αστρίτ και του συνεργούς του να τους κλέψουν το αυτοκίνητο. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου