Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Επιτέλους ο Τσίπρας καταλαβαίνει ότι καταρρέει και πρέπει να πάει και για εθνικές εκλογές τον ΙούνιοΟ πολιτικός απατεώνας Αλέξης Τσίπρας βλέποντας ότι δεν του βγαίνει τίποτα ότι και εάν τάξει, ότι ψίχουλα και εάν δώσει, προσπαθεί να γεμίσει τις ομιλίες του με πληρωμένους Ρομά και μετανάστες για να κάνει ότι έχει κόσμο. Γνωρίζοντας έτσι ότι οι απάτες δεν προχωράνε αφήνει καθαρά πλέον ανοιχτό ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τον Ιούνιο, έτσι είπε  μιλώντας στην ΕΡΤ και ανέφερε καθαρά και εκβιαστικά γιατί έχει τάξη ότι «εάν δεν πάρω την ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησα, όλα είναι ανοιχτά», αναφερόμενος στο αποτέλεσμα της κάλπης.

Είπε ακριβώς ο λαοπλάνος : «Στον βαθμό που εγώ ζήτησα την ψήφο εμπιστοσύνης στα μέτρα, εάν την πάρω θα είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα μπορώ να την εφαρμόσω…  Αν πάρω την εμπιστοσύνη του λαού θα μπορέσω να εφαρμόσω τα θετικά μέτρα. Αν αποδοκιμαστούν όλα είναι ανοιχτά».

Είναι η πρώτη φορά επί της ουσίας που ο πολιτικός απατεώνας και παθολογικά ψεύτης Τσίπρας θέτει ξεκάθαρα θέμα εκλογών σε περίπτωση που ηττηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ετοιμαστείτε για πρόωρες κάλπες 23 ή στις 30 Ιουνίου.


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου