Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Μητέρα τριών παιδιών δέχτηκε άγρια επίθεση από τον αρραβωνιαστικό της φίλης της επειδή ήταν άπλυτα τα πιάτα


Γυναίκα δέχτηκε άγρια επίθεση από τον αρραβωνιαστικό της φίλης της επειδή τα πιάτα στο σπίτι ήταν άπλυτα.

Η 30χρονη Άμι Γουάιτ από το Σάσεξ δέχτηκε επίθεση από τον 34χρονο Αλέξις Πούπαρντ και έκτοτε ζει με διαταραχή μετατραυματικού στρες και δεν μπορεί να εργαστεί.

Ο 34χρονος την γρονθοκόπησε και την κλώτσησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να της σπάσει το πιγούνι. Η ίδια είχε πάει σπίτι του 34χρονου με τη φίλη της, Λάουρα, η οποία ήταν και αρραβωνιαστικιά του και επιτέθηκε και στις δύο επειδή τα πιάτα ήταν άπλυτα.


Η Άμι δηλώνει πως σοκαρίστηκε αφού ο Αλέξις δεν είχε δείξει σημάδια πως ήταν βίαιος.


Οι δύο γυναίκες βρίσκονταν στο σπίτι μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους όταν ο 34χρονος επέστρεψε από τη δουλειά. Μόλις μπήκε στην κουζίνα ακούστηκαν ουρλιαχτά και «η Λάουρα μου έδωσε το μωρό να το πάρω αγκαλιά και πήγε να δει τι συνέβαινε».


Το ζευγάρι τσακώθηκε και η Λάουρα είπε στην Άμι πως ο σύζυγός της ήταν οργισμένος επειδή δεν ήταν καθαρή η κουζίνα. Οι δύο γυναίκες αποφάσισαν να καθαρίσουν όταν ο 34χρονος πήγε για ψώνια ενώ τα παιδιά τα πήγαν στο σπίτι της Άμι.


Το βράδυ της ίδιας μέρας οι δύο γυναίκες αποφάσισαν να πάνε στο σπίτι όπου διέμενε η οικογένεια προκειμένου να πάρουν γάλα και πάνες.


«Μόλις φτάσαμε με το ταξί είδα τον Αλέξις να στέκεται στην πόρτα φανερά εκνευρισμένος. Επιτέθηκε στη φίλη μου και μπήκα στη μέση. Με γρονθοκόπησε, με έριξε κάτω και με κλώτσησε στο κεφάλι. Ο οδηγός ταξί που μας περίμενε κάλεσε την αστυνομία ενώ εγώ είχα λιποθυμήσει», λέει η Άμι.


Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε πως είχε σπασμένο πιγούνι και τραύμα στο μάτι ενώ είχε χάσει και ένα δόντι. Η Λάουρα είχε σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και έκτοτε αντιμετωπίζει προβλήματα με την ακοή της.


Ο Αλέξις συνελήφθη ενώ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης εννέα ετών και δύο μηνών.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου