Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει ανακοινώσεις ότι ο Μητσοτάκης κρύβεται από ένα απατεώνα πρωθυπουργό



Δεν έχει τέλος αυτή η ξεφτίλα του κυβερνώντος κόμματος που μετά την στήριξη τους στον δικτάτορα Μαδούρο, και τις αποκαλύψεις για τα εγκλήματα τους στο Μάτι με τους 101 νεκρούς χωρίς ούτε ένα συγνώμη βγάζουν ανακοινώσεις ότι κρύβεται ο Μητσοτάκης από ένα απατεώνα που κάνει τον πρωθυπουργό.

Δεν άγγιξαν τον Τσίπρα ούτε οι αποκαλύψεις για το Μάτι, ούτε η καθημερινή ξεφτίλα που τον αναγκάζει να στηρίζει τον Νεάντερταλ Παύλο Πολάκη και αντί να ζητάει συγνώμη βάζει το κόμμα να βγάζει ανακοινώσεις, ενώ κρύβεται πίσω από τον Νεάτερνταλ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε στον δικό του κόσμο ο ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί να περάσει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρύβεται από ένα αποδεδειγμένα απατεώνα με διεθνή αναγνώριση τον Αλέξη Τσίπρα “ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να είναι «άχρηστος σε όλα τα άλλα», όπως θα έλεγε και η Φωτεινή Πιπιλή, αλλά ξέρει άριστα να κρύβεται από τον Αλέξη Τσίπρα, στην ασφάλεια των κομματικών του οργάνων,φοβούμενος την πολιτική αντιπαράθεση προγραμμάτων και θέσεων. Δυστυχώς για τον ίδιο, τη Δευτέρα ξεκινά η εφ’ όλης της ύλης συζήτηση στη Βουλή, που ο πρωθυπουργός προκάλεσε. Εκεί, ο αρχηγός της Ν.Δ. θα πρέπει να πει και κάτι ουσιαστικό για να μην γελοιοποιηθεί”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας ποντάρει στον σύρει ένα σοβαρό πολιτικό σε ένα debate, με όπλα στο θράσος, το ψέμα και την ανηθικότητα του Αλέξη Τσίπρα που δεν τον νοιάζει να ξεφτιλιστεί λέγοντας ασύστολα ψέματα για να φανεί ανώτερος του Κυριάκου Μητσοτάκη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου