Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Χωρίς ίχνος μεταμέλειας και συγνώμης ο Πολάκης βγήκε να ξεφτιλιστεί δηλώνοντας βλακείες



Αμετανόητος ο Νεάτερνταλ  Παύλος Πολάκης για την αήθη επίθεσή του στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, που δείχνει το πόσο κακός άνθρωπος είναι.

Με άλλα ακροαριστερά λόγια να αγαπιόμαστε από τον Πολάκη στο περιστύλιο της βουλής χωρίς να πει μία συγνώμη ο απαράδεκτος.

Διαβάστε τις αερολογίες βλακείες που είπε χωρίς μεταμέλεια: 

«Ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος, το οποίο αυτό υπηρετούμε και αυτό χτίζουμε, οφείλει να θεσμοθετεί θετικά μέτρα άρσης των διακρίσεων υπέρ των ατόμων με αναπηρία. Αυτό δημιουργεί την κοινωνία των ίσων ευκαιριών. Άρα, το ερώτημα το οποίο προκύπτει προς τη Νέα Δημοκρατία και προς τον υποψήφιο ευρωβουλευτή κ. Κυμπουρόπουλο είναι αν τα θετικά μέτρα, όπως είναι τα μόρια και επιδόματα, οι ειδικές διαδικασίες για την πρόσληψη και άλλες ανακουφιστικές διατάξεις, αν αυτά τα θεωρούν χάρες που θέλουν να τα καταργήσουν ή αν είναι η ουσία της κοινωνικής πολιτικής η οποία υπηρετεί ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος και συμβάλει στην άρση των διακρίσεων και τη δημιουργία της κοινωνίας των ίσων ευκαιριών για τα άτομα με αναπηρία. Εγώ διατύπωσα μια πολιτική κριτική σε μια δήλωση η οποία έλεγε κάποια πράγματα από τη στιγμή που ορθώς κάνει ο κ. Κυμπουρόπουλος και εκτίθεται στο πολιτικό πεδίο. Το ερώτημα είναι αυτό που διατύπωσα πριν: αυτά τα μέτρα, τα θετικά μέτρα άρσης των διακρίσεων, που δημιουργούν την κοινωνία των ίσων ευκαιριών για τους αναπήρους, αν τα θεωρούν χάρες που θέλουν να καταργήσουν. Αυτό είναι το ουσιαστικό ερώτημα, πέρα από την όποια διαστρεβλώσει προσπαθεί να κάνει η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης προκειμένου να αλλάξει την ατζέντα της αντιπαράθεσης», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης στη δήλωσή του.

Δείτε όσα είπε :






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου