Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Ντόρα: Κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη ο Καμμένος



Ποιος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είδε την Ντόρα και δεν την φοβήθηκε σήμερα το πρωί σε συνέντευξη της στον ΣΚΑΙ, στην οποία άσκησε δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση για την τρομοκρατία

Η Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι σε αυτή τη χώρα είχαμε ένα κεκτημένο όσον αφορά την πάταξη της τρομοκρατίας που ακυρώθηκε από αυτή την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. 

Εκτός από τον αντιτρομοκρατικό νόμο που είχαμε ψηφίσει υπήρχε σύμπνοια των πολιτικών δυνάμεων, τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξη της στον ΣΚΑΙ «Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθούν να ευτελίσουν τους θεσμούς»

Όταν έφερε τον νόμο έγκλημα ο τότε υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο, η Ντόρα Μπακογιάννη τον πήρε τηλέφωνο και του είπε : «Τι είναι αυτό που κάνετε; Εγκληματείτε».

Τα ρέστα της έδωσε για τον Πάνο Καμμένο αναφερόμενη στην αγωγή που κατέθεσε εις βάρος του και το γεγονός ότι ο Π. Καμμένος κρύβεται μονίμως χάρη και στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τη βουλευτική ασυλία : «Ο Καμμένος είναι κότα, τρίλειρη και μακροπουπουλάτη» είπε χαρακτηριστικά η κα Μπακογιάννη, για να συμπληρώσει: «Αλλά ο κ. Καμμένος πάντα έτσι ήταν. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέμαι τι θα κάνουν, που λένε κάθε μέρα ότι είναι κατά ασυλίας. Ο κ. Καμμένος θα έπρεπε αντί να κρύβεται για άλλη μία φορά πίσω από την υπουργική ασυλία να έρθει στο δικαστήριο κ να αντιμετωπίσει αυτόν που έχει θίξει. Αλλά ο κ. Καμμένος πάντα έτσι ήταν. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέμαι τι θα κάνουν, που λένε κάθε μέρα ότι είναι κατά ασυλίας»


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου