Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Τους έβγαλαν στην φόρα τα κατάπτυστα sms ακροαριστερής προπαγάνδας και προσπαθούν να τα διαψεύσουν




Οι ακροαριστερές καθεστωτικές πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον γνωστές διεθνώς, και σε όλες έχουν ξεμπροστιαστεί και ξεφτιλιστεί!!

Τους πήραν χαμπάρι τους ξεμπρόστιασαν και τώρα χαρακτηρίζουν ως «πλαστογραφία» το δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», σύμφωνα με το οποίο μετά την πολύνεκρη πυρκαγιά στην ανατολική Αττική η κυβέρνηση έστειλε κατάπτυστα SMS ακροαριστερής προπαγάνδας σε στελέχη της με οδηγία να προωθήσουν εξωραϊσμένη επικοινωνιακή ατζέντα.

Τα υπόγεια του Μαξίμου που έστειλαν όπως φαίνεται αυτά τα ακροαριστερά μηνύματα προπαγάνδας τώρα πάνω στον πανικό χαρακτηρίζουν ,«πλαστό, κακότεχνο και βλακώδες SMS», και το χρεώνουν σε «προβοκάτσια» που έχει γίνει εργαλείο της «ακροδεξιάς προπαγάνδας» κατά της κυβέρνησης.

Επειδή τα ακροαριστερά μηνύματα έχουν εκθέσει και τον επικεφαλή του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη σε ανακοίνωση του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι στα «υπόγεια του Μαξίμου πνιγμένοι στο ψέμα, την υποκρισία και την ανικανότητα, προσπαθούν να βρουν συμμάχους για το καταστροφικό έργο της κυβέρνησης τους, στο Μάτι».

Επειδή όμως φαίνεται ότι ήρθε η ώρα τους, στο στόχαστρο των εισαγγελέων με βάση τις έως τώρα μαρτυρίες, δεν βρίσκονται μόνο στελέχη της Πυροσβεστικής και της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και πολιτικά στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και με κακουργηματικές κατηγορίες.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου