Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Ν.Δ. Συμπτώματα παρακμής στο ΥΠΕΞ επί μία εβδομάδα ήταν χωρίς email για επικοινωνία



Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. για τα συμπτώματα παρακμής στο ΥΠΕΞ.

«Η επί μία εβδομάδα κατάρρευση του κλειστού υπηρεσιακού συστήματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) του ΥΠ.ΕΞ. -εν μέσω κλιμάκωσης της έντασης στις ελληνο-τουρκικές σχέσεις- είναι σύμπτωμα παρακμής.

Η πολυήμερη αδυναμία επικοινωνίας, τόσο εντός του Υπουργείου όσο και με τις ελληνικές διπλωματικές αρχές, τα υπουργεία και τις διπλωματικές υπηρεσίες των άλλων κρατών και τους Διεθνείς Οργανισμούς, δημιούργησε μια τραγελαφική και χαοτική κατάσταση που έπληξε τη διεθνή εικόνα και το κύρος της χώρας. Επιβεβαιώνεται, δυστυχώς, η κακοδιοίκηση και υποβάθμιση του πολύ κρίσιμου αυτού Υπουργείου επί ημερών "ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΠΡΑΤΤΩ".

Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση επιδρά αρνητικά όχι μόνο στο προσωπικό και τα στελέχη του Υπουργείου αλλά και στην άσκηση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας, σε εποχή μεγάλων προκλήσεων. Η αυταρχική νοοτροπία της σημερινής πολιτικής ηγεσίας και η πρωτοφανής κακοδιοίκηση οδηγούν το Υπουργείο Εξωτερικών σε σταδιακή απαξίωση και αυτό οφείλει να το αντιληφθεί άμεσα η Kυβέρνηση γιατί αποβαίνει σε βάρος της Xώρας». 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου