Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Ο "επιτυχημένος" Κατρούγκαλος επαινεί τον άλλο "επιτυχημένο" Τόσκα και κλαίνε οι πέτρες στον Γολγοθά


Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στην χώρα από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δήθεν και κατά δήλωση του "επιτυχημένος" Κατρούγκαλος που υποφέρουν οι συνταξιούχοι από τις επιτυχίες του, επαινεί τον άλλο "επιτυχημένο" Τόσκα που υποφέρει η κοινωνία από την ανοχή του στους αντιεξουσιαστές και την ανικανότητα του.

Ποιος αυτός που κάνει τον υπουργό Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, λέει ότι είναι απόλυτα επιτυχημένος ο συνταξιούχος που κάνει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας. 

Και όπως πάντα εμφανίζουν τα μαγειρεμένα νούμερα τα νούμερα και όχι την ουσία για την γιγάντωση του εγκλήματος στην χώρα

«Τα στατιστικά δεδομένα δείχνουν ότι την περίοδο της τριετίας της δικής μας η εγκληματικότητα έχει υποχωρήσει και όσον αφορά την σκληρή εγκληματικότητα και όσον αφορά γενικότερα τα στατιστικά δεδομένα. Αυτό δείχνει επομένως ότι ο Νίκος Τόσκας είναι ένας επιτυχημένος υπουργός», τόλμησε και είπε ο Κατρούγκαλος  μίλησε για προκλητική διαστρέβλωση των δηλώσεων Τόσκα σχετικά με τις οδηγίες της ΕΛΑΣ προς τους πολίτες για τον τρόπο αντίδρασης σε περίπτωση ληστείας: «Θα  ήταν παρανοϊκό και σχιζοφρενικό άλλα να λέει η αστυνομία και άλλα να λέει ο υπουργός» για το συγκεκριμένο θέμα. Από κει και πέρα προφανώς και θα πρέπει να αυξηθούν οι περιπολίες και να ληφθούν περισσότερα μέτρα» συνέχισε χωρίς να ντρέπεται όπως κάνει πάντα βέβαια.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου