Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Ο Ρουβίκωνας κάνει οικονομία για να πληρώσει τις ποινές των συντρόφων του και μετακινείτε με λεωφορεία



Επίθεση με μπογιές στο τουρκικό προξενείο στην Αθήνα πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας, το απόγευμα της Τετάρτης και ίσως για λόγους οικονομίας πήγαν με την συγκοινωνία ανεξέλεγκτοι και χωρίς να τους σταματήσει κανένας.

Μόλις τελείωσε η επίθεση τους στο τουρκικό προξενείο και παρά το ότι βρίσκονταν 10 αστυνομικοί γύρω από το προξενείο, ανενόχλητοι έφυγαν και πάλι με την συγκοινωνία όπως ήρθαν.

Η αστυνομία σταμάτησε ένα λεωφορείο μπροστά από το ξενοδοχείο President και προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές, όπου αποδείχθηκε ότι δεν είχε κανένας καμία σχέση με τον Ρουβίκωνα και την επίθεση.

Δεν είναι η πρώτη φορά και δεν θα είναι και η τελευταία με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που μέλη του Ρουβίκωνα κάνουν επιθέσεις ανεξέλεγκτα και η αστυνομία απλά παρατηρεί λες και δεν τους γνωρίζει με ονοματεπώνυμο.

Πριν λίγες ημέρες με ανάρτηση τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Ρουβίκωνας ζητά από τους πολίτες να την ενισχύσουν οικονομικά, καθώς «μόνο για 4 πρωτόδικες υποθέσεις, 31 μέλη μας καταδικάστηκαν σε 482 μήνες εξαγοράσιμης φυλάκισης, 12 μήνες με αναστολή και 14.400 ευρώ πρόστιμο», ενώ τους προσεχείς μήνες θα εκδικαστούν κι άλλες υποθέσεις.

Βέβαια, στην ανάρτηση δεν αναφέρεται πουθενά αριθμός λογαριασμού για την κατάθεση χρημάτων, παρά μόνο έναν τηλεφωνικό αριθμό και ένα e-mail.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου