Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Σενάρια σατανιστικής τελετής πίσω από τη διπλή αυτοκτονία στην Κεφαλονιά



Τη διαλεύκανση του θανάτου ενός ζεύγους αλλοδαπών, το οποίο βρέθηκε τα ξημερώματα της 31ης Δεκεμβρίου στο χωριό Βλαχάτα Κεφαλονιάς, προσπαθούν οι αστυνομικοί του νησιού και η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της παραμονής Πρωτοχρονιάς η ιδιοκτήτρια της βίλας, την οποία είχε νοικιάσει (μέσω airbnb) το ζέυγος για πέντε μέρες, βρήκε νεκρό τον 30χρονο τον 30χρονο Γερμανό, και την 23χρονη σύντροφό του από τη Βουλγαρία, οι οποίοι είχαν προγραμματίσει να φύγουν από το σπίτι το πρωί εκείνης της μέρας. Η νεαρή Βουλγάρα βρέθηκε ξαπλωμένη στον καναπέ του σαλονιού, σε στάση ύπνου και σκεπασμένη με κουβέρτα μέχρι το λαιμό, ενώ ο 30χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στη γεμάτη με νερό και αίμα μπανιέρα του σπιτιού, ενώ αίματα υπήρχαν και στο διάδρομο που οδηγεί από το σαλόνι στο μπάνιο της μονοκατοικίας.

Ακολούθως, η ιδιοκτήτρια ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. και στο σημείο πήγαν αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, καθώς επίσης και η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα. Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας αποκλείστηκε από την έρευνα, καθώς στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, ούτε διαπιστώθηκε παρουσία τρίτου προσώπου στον χώρο. Επομένως, οι ερευνητές προσανατολίστηκαν στο ενδεχόμενο της διπλής αυτοκτονίας, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τα ευρήματα της νεκροτομής.

Σύμφωνα με όσα είπε στην «Κ» η κ. Τσιόλα, ο 30χρονος και η σύντροφός του έκοψαν τις φλέβες τους χρησιμοποιώντας φαλτσέτα, η οποία βρέθηκε στο τραπεζάκι του σαλονιού. Αμέσως μετά, η κοπέλα ξάπλωσε στον καναπέ, όπου και αρκετές ώρες αργότερα κατέληξε από αιμορραγία. Ήταν σε στάση ύπνου και μάλιστα ο σύντροφός της, την είχε σκεπάσει με κουβέρτα μέχρι το λαιμό.

Στη συνέχεια, ο 30χρονος που επίσης έχανε αίμα από τις κομμένες φλέβες του μπήκε στη μπανιέρα του σπιτιού και κάρφωσε ένα μαχαίρι στην καρδιά του. Από τη νεκροτομή προέκυψε ότι αυτοτραυματίστηκε σε διάφορα σημεία του θώρακά του, πριν τελικά καταφέρει τελικά να μπήξει το μαχαίρι στην καρδιά του. Εντοπίστηκε νεκρός, γυμνός από τη μέση και πάνω μέσα στη γεμάτη με νερό και αίμα μπανιέρα.

Στο λαιμό της, η 23χρονη είχε ένα μενταγιόν με την Πεντάλφα, το σύμβολο που έχει συνδεθεί με τη σατανιστική λατρεία, ενώ στο σαλόνι βρέθηκαν και αρκετά κεριά (ρεσώ). Τα συγκεκριμένα ευρήματα, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν έχει προσδιοριστεί κάποιο προφανές κίνητρο για τη διπλή αυτοκτονία, κάνει τους ερευνητές να εξετάζουν το ενδεχόμενο η αυτοκτονία να αποτελεί μέρος κάποιου είδους σατανιστική τελετή. Τόσο οι αστυνομικοί όσο και η ιατροδικαστής θεωρούν ιδιαίτερα πιθανό το ανδρόγυνο να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών κάτι που θα προκύψει με βεβαιότητα από τις τοξικολογικές - ιστολογικές εξετάσεις στα δύο πτώματα.

Σύμφωνα με ορισμένες κοινοποιήσεις φίλων της στον προσωπικό λογαριασμό της 23χρονης στο Facebook, η νεαρή Βουλγάρα αγνοούταν από τον Ιούνιο, έχοντας μόνο μία φορά επικοινωνία με τις βουλγαρικές αρχές, οι οποίες την έψαχναν, τον Αύγουστο.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου