Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Πρώτα λένε την βλακεία και μετά ρίχνουν τις ευθύνες στους άλλους όπως το καφενείο ο Φλαμπουράρης



Δεν φτάνει που όποτε εμφανίζεται κάνει συζητήσεις καφενείου και πρέφας λες και δεν τον ακούνε πολίτες, λέει ότι βλακείες θέλει και μετά βγαίνει να διαψεύσει αυτά που ο ίδιος είπε και είναι καταγεγραμμένα.

Μετά το κράξιμο που έφαγε για τα όσα ανεύθυνα ξεστόμισε σε εκπομπή του ΣΚΑΙ την Κυριακή ο μπάρμπα Φλαμπουράρης, τώρα τα μαζεύει λέγοντας χωρίς ντροπή ότι : «Για μια ακόμη φορά παραποιήθηκε η αναφορά μου στο ‘’πακέτο Γιούνκερ‘’ ώστε να υπάρξει σπέκουλα και διαστρέβλωση της αλήθειας».

Φλαμπουράρη σε ακούσαμε σε καταγράψαμε γιατί συνεχίζεις να ξεφτιλίζεσαι;

Θέλοντας να ανασκευάσει τα όσα είπε συνέχισε λέγοντας : «Το ‘’πακέτο Γιούνκερ‘’ αποτελεί δανειοδότηση, κυρίως προς τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και απαιτεί business plan ώστε να αποδεικνύεται η βιωσιμότητα της επένδυσης, ώστε να είναι εφικτή η απορρόφηση του δανείου. Αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα. Δεν έχει την ευθύνη επί τούτου η ελληνική κυβέρνηση και γι’ αυτό το λόγο καθυστερεί η έγκριση του δανείου, αλλά κυρίως η εκταμίευσή του. Αυτή ακριβώς ήταν η δήλωσή μου. Έχει καμία σχέση με αυτά που γράφονται και λέγονται;», κατέληξε ο κ. Φλαμπουράρης νομίζοντας ότι φτάνει το σανό που πέταξε και δεν έχει ακούσει ο κόσμος τι είπε, όσοι έκαναν το λάθος να ακούσουν την συζήτηση καφενείου.

Καμία σοβαρότητα ούτε από τον μπάρμπα Φλαμπουράρη.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου