Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Εμφανίστηκε και το άλλο ανιστόρητο ακροαριστερό πλυντήριο ο Νίκος Παππάς λάτρης του δικτάτορα Μαδούρο



Εμφανίζονται ένας ένας οι ακροαριστεροί λάτρεις του δολοφόνου Στάλιν και των κομουνιστικών καθεστώτων και προσπαθούν με δηλώσεις τους, να βγάλουν την Νέα Δημοκρατία ακροδεξιά για να καλύψουν τα δικά τους καθεστωτικά πιστεύω και για να αποπροσανατολίσουν τους Έλληνες που τους έχουν πλέον σιχαθεί.

Ήταν θέμα χρόνου να εμφανιστεί ο συχνός επισκέπτης του καθεστώτος Μαδούρο, Νίκος Παππάς για να προσπαθήσει και αυτός να ξεπλύνει τα εγκλήματα των κομουνιστικών καθεστώτων.

Προσπάθησε μιλώντας στο Ραδιόφωνο  24/7 να σπιλώσει την Νέα Δημοκρατία με το παραμύθι της ακροδεξιάς ποιος ο Νίκος Παππάς ένας ακροαριστερός με την βούλα.

«Αν θέλει η Ν.Δ. να μάθει περισσότερα για τον γκεμπελισμό, πρέπει να απευθυνθεί σε οικείους, να κοιτάξει πολύ κοντά της», είπε ο Νίκος Παππάς και συνέχισε λέγοντας : «Η θεωρία των δύο άκρων, ήταν καταφύγιο της Δεξιάς, από τα αδιέξοδα στην οικονομική της πολιτική».

Είπε ακόμα χωρίς να ξέρει όπως φαίνεται καθόλου την Ελληνική ιστορία ότι: «Η Ελλάδα έχει συγκεκριμένη ιστορία. Μεσαίος χώρος μεταξύ των πολυβόλων και του τοίχου της Καισαριανής δεν υπάρχει. Η είσαι με τα πολυβόλα ή με τους εκτελεσμένους. Ή είσαι με την Εθνική Αντίσταση ή είσαι με τους δοσιλόγους».

Ο Νίκος Παππάς είπε ακόμα ότι δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έγινε αυτό που έγινε σε άλλες χώρες, δηλαδή να εκκαθαριστεί η δημόσια διοίκηση από εκείνους που συνεργάστηκαν με τις δυνάμεις κατοχής και αυτό είχε απότοκα στην πολιτική ζωή.

Νίκος Παππάς ένας αμετανόητος και επικίνδυνος ακροαριστερός.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου