Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Ο Πρωτεργάτης των "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" εγκαινιάζει δρόμους με διόδια!!




Κώστας Βουκελάτος

Ο Τσίπρας μας έχει κοροϊδέψει και εξαπατήσει ποικιλοτρόπως και πλέον έχει γράψει το όνομα του με μαύρα γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας.

Το πιο εξευτελιστικό για τον Τσίπρα είναι η άνεση με την οποία εγκαινιάζει δρόμους όταν πρωτοστατούσε στο κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" και λαΐκιζε για να εξαπατήσει και να κοροϊδέψει τους Έλληνες ώστε να γίνει κυβέρνηση.

Και αφού ο Τσίπρας έχει δείξει ότι δεν καταλαβαίνει από ξεφτίλα και παρά το ότι νιώθει, γιατί δεν μπορεί να μην να νιώθει ξεφτιλισμένος, συνεχίζει σαν να μην τρέχει τίποτα να εγκαινιάζει έργα των άλλων που τα πολέμησε ο ίδιος.

Έργα που έχει χρυσοπληρώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση και δεν ήθελε ο Τσίπρας και οι "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" να ολοκληρωθούν όσο ήταν στην αντιπολίτευση.

Και τι δεν έχουν ετοιμάσει στα εγκαίνια που θα ακολουθήσουν, και τι δεν είδαμε στα εγκαίνια των Τεμπών, μέχρι να πέφτει με αυτό το "ηλίθιο χαμόγελο" ο Τσίπρας στην αγκαλιά στους ιερωμένων που τον αποκαλούσαν ειρωνικά  ακροαριστερό πρωθυπουργό (το θέμα είναι εάν το κατάλαβε ο ίδιος ότι τον ειρωνευόντουσαν η επειδή είναι ακροαριστερός ένιωσε περήφανος).

Ο λαϊκισμός του Τσίπρα της αντιπολίτευσης έχει χαθεί και τώρα έχει επιστρατευθεί για να καλύψει το παρελθόν του το ακατάπαυστο ψέμα, η απάτη και η ανευθυνότητα των όσων λέει και κάνει για να επιβιώσει στην εξουσία.

Και αφού έχει αποτύχει σε όλα δεν του μένει τίποτα άλλο παρά  να οικειοποιείται τα έργα άλλων λες και οι Έλληνες εκτός από αυτούς που τον πιστεύουν ακόμα είναι ηλίθιοι και το εξωφρενικό ύφος του στις φιέστες που στήνει με νταούλια και τέντες ξεπερνάει τα όρια του κυνισμού και της ανευθυνότητας.

Το θέμα είναι ότι σήμερα και μετά τα νέα μέτρα που φέρνει η ανικανότητα του, μειώνεται σε μονοψήφια νούμερα η κοινωνική αποδοχή της κυβέρνησης του και όσο μειώνεται η λαϊκή εντολή, τόσο θα βλέπουμε σημεία και τέρατα συνοδευόμενα από αισχρά ψεύδη και άφθονο λαϊκισμό μια παλιά συνταγή των καθεστώτων.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου