Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Μάρκου: Η κυβέρνηση πουλάει τρέλα «Δεν κάνει λαϊκισμό, κάνει αδίστακτη δημαγωγία»



«Η κυβέρνηση δεν κάνει λαϊκισμό, κάνει αδίστακτη δημαγωγία. Γι αυτό και πρέπει να φύγει το γρηγορότερο δυνατό. Άλλωστε οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι είναι σε τραγικά ποσοστά, δεν έχει νομιμοποίηση», δηλώνει σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου.

Εκτιμά ότι ο πρωθυπουργός προκειμένου να περάσουν τα δύσκολα μέτρα «θα οργανώσει κάποιο αθέμιτο αντιπερισπασμό» και προσθέτει ότι η κυβέρνηση κοροϊδεύει τους πολίτες κατάμουτρα.

«Ποιος ο λόγος να μειωθεί το αφορολόγητο και μετά να πάρουμε τα όποια χρήματα και να τα δώσουμε πίσω σε αυτούς που έχασαν από τη μείωση του αφορολογήτου. "Πιο παράλογο πεθαίνεις", που λένε. Η κυβέρνηση πουλάει τρέλα, κατά το κοινώς λεγόμενο», τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ανεξάρτητη βουλευτής.

Για τις εξελίξεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς και τις πιθανότητες δημιουργίας ενός ενιαίου σχηματισμού δηλώνει ότι έχει χάσει την πίστη της καθώς «ο χώρος είναι γεμάτος ανθρώπους που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους».

Η κ. Μάρκου δεν συμφωνεί με το σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης διερωτώμενη «για να κάνει τι; Να ψηφίσει τα αποτελέσματα από τα καμώματα του ΣΥΡΙΖΑ που κατέστρεψαν τη χώρα;».

Υπενθυμίζει ότι έχει ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο αλλά και τον προϋπολογισμό τον Δεκέμβριο του 2014, «για να τηρηθεί το πνεύμα του Συντάγματος και να μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία», και προτρέπει τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο χαρακτηρίζει ήπιο, μετριοπαθή και με μια κανονική αντίληψη για τα πράγματα, «να δείξει και στην πράξη πως αγκαλιάζει τον κόσμο αυτό (ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Δράση, ΔΗΜΑΡ) και ότι δεν μένει δέσμιος μιας κατάστασης που αφορά, μιαν άλλη εποχή».

«Αυτό έχει να κάνει με την ουσία του πολιτικού του λόγου αλλά και ως ένα βαθμό και με τα πρόσωπα» τονίζει στο Πρακτορείο η Κατερίνα Μάρκου.


Πηγή : newsbeast.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου