Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Ο Τσίπρας αντρόπιαστος δεν είπε ούτε μία αλήθεια για την κατάσταση στην υγεία


Δήλωσε υπερήφανος για την κατάντια στην υγεία!!!

Τι είχες Τσίπρα τι είχα πάντα να σας παραμυθιάσω να σας πω ψέματα και να σας δώσω την εικόνα που θέλω εγώ.

Χωρίς να έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα και χωρίς να έχει ίχνος ντροπής προς τους πολίτες της χώρας αναφέρθηκε στον τομέα της υγείας που αφορά όπως είπε την κάθε οικογένεια. 

Έκανε αναφορά ο κ. Τσίπρας για την συρρίκνωση της υγείας λέγοντας «Ιδιαίτερα στα χρόνια της κρίσης είχαμε τρομακτική συρρίκνωση στην ποιότητα των παροχών ιδιαίτερα στην δημόσια υγεία. Αναφέρομαι στην 5ετια 2010 - 2014 που ενώ ο μνημονιακός στόχος ήταν η δημόσια δαπάνη για την υγεία να είναι στο 6% και πριν την κρίση ήταν στο 6,8% το 2014 εμείς παραλάβαμε την δημόσια δαπάνη πολύ χαμηλότερα. Δεν μας παραξενεύει ότι ήταν χαμηλότερη από ότι τα ίδια τα μνημόνια προέβλεπαν». Παρέλειψε όμως ο Τσίπρας  (γιατί είναι εκτός κασέτας προπαγάνδας) να αναφέρει πόσο έχει διαλύσει και συρρικνώση της υγεία τα τελευταία 2μιση χρόνια η πολιτική του ίδιου και της ηγεσίας Πολάκη - Ξανθού και πλέον κινδυνεύουν πραγματικά ζωές αθώων πολιτών.

Συνέχισε το παραμύθι του χωρίς ίχνος ντροπής λέγοντας ότι «Παραλάβαμε ένα πλαίσιο ασφυξίας χρηματοδοτικής αλλά κάναμε ένα μικρό θαύμα. Ανεβάσαμε την κρατική χρηματοδότηση το 2015 στο 5,1% του ΑΕΠ». Παρέλειψε να μας πει (γιατί είναι εκτός κασέτας προπαγάνδας) γιατί τότε υπάρχουν τόσες τεράστιες ελλείψεις ακόμα και σε γάζες και γιατί δεν δουλεύει το 80% των ιατρικών μηχανημάτων που οφείλεται;

Το τερμάτισε ο Τσίπρας αφήνοντας άφωνους βουλευτές, γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, ασθενείς και πολίτες ξεστομίζοντας  ότι αντιμετωπίστηκαν ριζικά τα χρέη στα δημόσια νοσοκομεία και σήμερα έχουν σταματήσει να δημιουργούνται νέα χρέη και τα παλαιότερα έχουν ρυθμιστεί και αποπληρώνονται κανονικά, είπε ο κ. Τσίπρας. 

Είπε ακόμα ότι καταφέραμε να εντάξουμε 2,5 εκατομμύρια ανασφάλιστους συμπολίτες μας στο δημόσιο σύστημα υγείας. «Δεν υπάρχει ούτε ένας πολίτης που να στερείται στην δυνατότητα πρόσβασης στα δημόσια νοσοκομεία» αλλά δεν είπε ότι οι συμπολίτες του στερούνται τις στοιχειώδεις παροχές υγείας στα δημόσια φτωχοποιημένα δημόσια νοσοκομεία.

Συνέχισε να προπαγανδίζει και να ψεύδεται ο κ. Τσίπρας λέγοντας ότι «Από όταν αναλάβαμε μέχρι σήμερα έχουν γίνει ήδη 6.251 προσλήψεις. Το 1/3 είναι μόνιμο προσωπικό» παρέλειψε όμως να πει (γιατί είναι εκτός κασέτας προπαγάνδας) για την ποιότητα των προσλήψεων (νοικοκυρές για νοσηλεύτριες και οικοδόμοι για τραυματιοφορείς) καθώς και για τις κλειστές ΜΕΘ και τα κλειστές μονάδες που δεν υπάρχουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό για να τις στελεχώσει

Ξεχνώντας την πλήρη αποτυχία του ο κ. Τσίπρας στην Σαντορίνη είπε ότι η κυβέρνηση του πήρε την πρωτοβουλία να λειτουργούν μονάδες με διευρυμένο ωράριο και σταθερό προσωπικό και θα βρίσκουν οι πολίτες γενικούς γιατρούς και παιδιάτρους, οι μονάδες θα είναι ανά 10.000 κατοίκους και θα οργανώνει όχι μόνο την θεραπεία αλλά και την πρόληψη και θα αποσυμφορήσει τα μεγάλα νοσοκομεία.

Ως τον Ιούνιο είπε αλλά ποιος τον πιστεύει όταν έχουν διαλύσει τα δημόσια νοσοκομεία ότι θα έχουν ανοίξει 50 τέτοιες μονάδες σε αστικές περιοχές και έως το τέλος του έτους θα έχουν ανοίξει άλλες 237.

Ψέμα μπόλικο σανό, προπαγάνδα χειρίστου είδους και εικόνα εκ΄τος πραγματικότητας αυτή είναι η παρουσία του κύριου Τσίπρα σε κάθε ομιλία του.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου