Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Διάψευση Χριστιανοδημοκρατών: «Μια από τα ίδια» ο Αλέξης Τσίπρας





"Περιμέναμε να είναι το νέο ο Τσίπρας"

Την απογοήτευσή τους για τον Αλέξη Τσίπρα εκφράζουν στελέχη των Χριστιανοδημοκρατών (CDU), που αντιμετώπιζαν τον πρωθυπουργό με ελπίδα προ δύο ετών.

Αναφερόμενος σε αυτές τις διαψευσμένες προσδοκίες, στέλεχος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος δήλωνε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 ότι «περιμέναμε να είναι "το νέο" ο Τσίπρας, να χτυπήσει τη διαφθορά, τα συμφέροντα και το πελατειακό σύστημα, είναι όμως ‘’μια από τα ίδια’’ όπως τα παλιά μεγάλα κόμματα στην Ελλάδα». 

«Η Γερμανία παραμένει προσηλωμένη στην επιτυχία του ελληνικού προγράμματος διάσωσης» επισήμανε πάντως δια του εκπροσώπου της η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, τη στιγμή που πληθαίνουν οι ανησυχίες για τις προοπτικές ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης πριν η Ευρώπη μπει στον κρίσιμο φετινό εκλογικό κύκλο.

Η δήλωση του Στέφεν Ζάιμπερτ έρχεται στον απόηχο σχολίου του Σοσιαλδημοκράτη αντιπάλου της κ. Μέρκελ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου Μάρτιν Σουλτς πως όποιος φλερτάρει με το Grexit παίζει με τη διάσπαση της Ευρώπης.

Μήνυμα πως η θέση της Ελλάδας βρίσκεται στον σκληρό πυρήνα της ευρωζώνης έστειλε από μεριλάς του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη συνάντησή του με την Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο.





Πηγή: skai.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου