Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Καμμένος: Αν ο Φίλης θέλει ΠΑΣΟΚ, ευχαρίστως αποχωρούμε



«Ο συγγενέστερος σύμμαχος μας, έστω και αν βρωμάει, είναι το ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να κάνουμε προγραμματικό άνοιγμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φίλης το περασμένο Σάββατο,

Σαρκαστική απάντηση στις δηλώσεις του Νίκου Φίλη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε την Παρασκευή, μέσω Facebook, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος. 

«Ο συγγενέστερος σύμμαχος μας, έστω και αν βρωμάει, είναι το ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να κάνουμε προγραμματικό άνοιγμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φίλης το περασμένο Σάββατο, επικρίνοντας την κυβερνητική συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, αλλά και το προωθούμενο εξοπλιστικό πρόγραμμα, ύψους 2 δισεκ. ευρώ, από τον υπουργό άμυνας. 

Απαντώντας μέσω Facebook σε κείμενό του με τίτλο «ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ…» ο Δημήτρης Καμμένος αναφέρει ότι αν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέλει συνεργασία με τους «βρώμικους» οι ΑΝΕΛ αποχωρούν ευχαρίστως από την κυβέρνηση: «να ενημερώσω τον κ. Φίλη ότι εάν ο ίδιος επιθυμεί να συγκυβερνήσει με τους βρώμικους, ευχαρίστως, ευχαρίστως αποχωρούμε από την κυβέρνηση σήμερα!! Αναμένω την απάντηση του στην σαφέστατη θέση μου. Τέλος οι καφενειακού τύπου κουβεντούλες. Ας αναλάβει ο καθένας το κόστος των δηλώσεών του. «τέλος οι τσάμπα μάγκες», όπως έλεγε ο βρώμικος κ. Σημίτης. ΩΣ ΕΔΩ».




Πηγή: skai.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου