Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Εάν δεν ήσουν παραλίας από μικρός θα σεβόσουν το αξίωμα που έκλεψες με απάτη



Κώστας Βουκελάτος

Το ύφος "Έλα μωρέ να τελειώνουμε να πάω να κοιμηθώ" ξεφτίλισε μια ολόκληρη χώρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μας ρεζιλεύει ο Αλέξης Τσίπρας, το κάνει συστηματικά εδώ και δύο χρόνια σε όλες τις επαφές του με ξένους ηγέτες ειδικά στην Ευρώπη.

Όσο μάγκας και οικείος νομίζεις ότι μπορείς να γίνεις δεν προσφωνείς τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών στον ενικό δεν αρμόζει σε ένα ανώτερο σου, είσαι δυστυχώς για την Ελλάδα Πρωθυπουργός είναι Πρόεδρος κράτους υπερδύναμης , δεν συμπεριφέρεσαι έτσι ειδικά στον Ομπάμα γνωρίζοντας ότι όλα τα μάτια της γης είναι επάνω σου.

Υποτίθεται ότι θέλεις κάτι να κερδίσεις από αυτή την συνάντηση και όχι να δει όλη η υφήλιος ποιος πραγματικά είσαι και το δεύτερο το κατάφερες με απόλυτη επιτυχία.

Η συμπεριφορά ξύνομαι, χασμουριέμαι, χύνομαι πάνω στην πολυθρόνα μόνο πρωθυπουργό της Ελλάδας δεν σε κάνει, καταληψία σε σχολείο σε συνεδρίαση του δεκαπενταμελούς σε κάνει εύκολα και αυτή η συμπεριφορά σε χαρακτηρίζει.

Υπάρχουν κάποιοι κανόνες διεθνώς σε όλα τα σοβαρά κράτη της γης και σε όλες τις επαφές ηγετών κρατών, αλλά αυτό μόνο σε όσους έχουν πάρει σοβαρά τον ρόλο τους και είναι σοβαροί στο έργο τους.

Τέτοιες συμπεριφορές υπονομεύουν την χώρα κύριε Τσίπρα και τα συμφέροντα της και βέβαια δείχνουν και τον χαρακτήρα σας τον οποίο πλέον ο Ελληνικός λαός ξέρει πάρα πολύ καλά και το 90% κτυπάει το κεφάλι του γιατί σε έχει πρωθυπουργό.

Είναι δυνατόν να μην έχεις προσήλωση στην κουβέντα που έχεις με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών που ήρθε για να σε στηρίξει;

Είναι δυνατόν να κάνεις αυτές τις χειρονομίες με τα δάκτυλα σου και να στραβώνεις το στόμα σου λες και έχεις πάθει εγκεφαλικό που συναντάς τον Ομπάμα; Δεν τον θέλεις μην τον συναντάς μην ξεφτιλίζεις μια χώρα.

Με την χθεσινή σου συμπεριφορά δεν βοήθησες την χώρα σου κύριε Τσίπρα και δεν περίμενε ο Ελληνικός λαός τίποτα περισσότερο από εσένα για να λέμε και την αλήθεια.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου