Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Και άλλος υπουργός του Σύριζα θέλει να τινάξει στον αέρα επένδυση



Δεν θέλουν φαίνεται επενδύσεις τους αρέσει η μιζέρια την αναζητάνε και προσπαθούν με κάθε τρόπο να την εδραιώσουν.  Ο Μπαλτάς τώρα με την σειρά του έρχεται να κηρύξει αρχαιολογικό χώρο το αεροδρόμιο του Ελληνικού γιατί έχει αρχαία.

To υπουργείο Πολιτισμού σκοπεύει να κηρύξει αρχαιολογικό χώρο το σύνολο σχεδόν της προς παραχώρηση έκτασης του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό, όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Καθημερινή».

Η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων & Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΓΔΑΠΚ) απέστειλε προχθές 2 Αυγούστου κατεπείγουσα επιστολή προς το Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) και το υπουργείο Οικονομικών μέσω της οποίας ενημερώνει πως πρόκειται να κινήσει τη διαδικασία οριοθέτησης αρχαιολογικού χώρου σε περιοχή που εκτείνεται στους Δήμους Αλίμου και Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Μάλιστα, μέσω της επιστολής ζητούν από όλα τα αρμόδια υπουργεία, μεταξύ των οποίων και τα υπουργεία Άμυνας, Υποδομών και Οικονομικών, τις απόψεις τους εντός δύο μηνών προκειμένου να προβούν στις περαιτέρω ενέργειες. 

Στήν  επιστολή που στάλθηκε επισυνάπτεται και τοπογραφικό διάγραμμα από το οποίο προκύπτει ξεκάθαρα πως η εν λόγω έκταση περιλαμβάνει το σύνολο πρακτικά του πρώην αεροδρομίου.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου