Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Μητσοτάκης : Στο Δήμο της Αθήνας υπάρχουν 21 κτίρια υπό κατάληψη




Συνάντηση Δημάρχου Αθηναίων, Πρόεδρο Ν.Δ. για το τεράστιο θέμα της ανομίας που επικρατεί στην χώρα εδώ και πολλούς μήνες και ιδιαίτερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 Μετά τη συνάντηση τους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε ότι  μόνο στο Δήμο της Αθήνας υπάρχουν 21 κτίρια, τα οποία τελούν σήμερα υπό κατάληψη.

Ο κύριος Μητσοτάκης είπε : 

«Τις τελευταίες εβδομάδες, τα φαινόμενα ανομίας, ειδικά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα. Είχαμε στη Θεσσαλονίκη το αδιανόητο περιστατικό της κατάληψης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου από μια μεγάλη ομάδα αντιεξουσιαστών με πολύ σημαντικές ζημιές στη δημόσια περιουσίας και το πρωτοφανές συμβάν εισβολής αντιεξουσιαστών μέσα σε μια Εκκλησία, οι οποίοι διέκοψαν τη Θεία Λειτουργία. Μόνο στο Δήμο της Αθήνας υπάρχουν 21 κτίρια, τα οποία τελούν σήμερα υπό κατάληψη. Και με την ευκαιρία της συνάντησής μας, ήθελα να επαναλάβω στον Δήμαρχο της Αθήνας την αμέριστη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στην επιβολή του νόμου και της τάξης. Θέλω με την ευκαιρία αυτή, δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, να διαβεβαιώσω τους πολίτες ότι η νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα θέσει τα ζητήματα αυτά στην πρώτη γραμμή των πολιτικών της προτεραιοτήτων. Οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται και πάλι ασφαλείς. Η ασφάλεια είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ίδια την ελευθερία. Και η σταδιακή διολίσθηση σε μια κατάσταση ανομίας, η οποία γίνεται δυστυχώς με τη σιωπηλή ανοχή της Κυβέρνησης, δεν μπορεί άλλο να είναι αποδεκτή»





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου