Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Προπαγανδιστικές δήθεν αποκαλύψεις Παππά - Κοτζιά για πρώην σύντροφο Βαρουφάκη




Κώστας Βουκελάτος

Αγνοούν η θέλουν να ξεχάσουν ότι οι κινήσεις τους έχουν φέρει σε πλήρη καταστροφή την οικονομία της χώρας και σε απόγνωση τους Έλληνες πολίτες και προσπαθούν με προπαγάνδα δήθεν καρφωμάτων και αποκαλύψεων να κερδίσουν κάτι.

Είπαν οι έγκυροι Παππάς και Κοτζιάς ότι ο Βαρουφάκης ήθελε να υπογράψουμε συνέχιση του προγράμματος Σαμαρά.

Υποστήριξαν σε τηλεοπτικές του συνεντεύξεις στην ΕΡΤ με νέο σχέδιο προπαγάνδας μήπως και..... ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης πρότεινε τον Φεβρουάριο του 2015 να υπογραφούν τα συμφωνηθέντα της προηγούμενης κυβέρνησης.

Ο υπ. Επικρατείας Ν. Παππάς είπε πως «μία ημερομηνία σταθμός ήταν η υπογραφή της τις 20 Φεβρουαρίου. Εκεί φτάσαμε με πολλές δυσκολίες γιατί είχαμε πιέσεις στο Eurogroup που προηγήθηκε να συνεχίσουμε με την ολοκλήρωση των υπογεγραμμένων από την κυβέρνηση Σαμαρά. Ήταν από τις πρώτες πολύ σοβαρές δοκιμασίες». 

Οταν κλήθηκε να διευκρινίσει τι εννοεί, είπε ανοικτά: «Ήταν μία πολύ φρέσκια κυβέρνηση και υπήρχαν εισηγήσεις από το οικονομικό επιτελείο και τον υπουργό Οικονομικών να υπογράψουμε τη συνέχιση του υπάρχοντος προγράμματος. Νομίζω θα ήταν μία οδυνηρή επιλογή την οποία ευτυχώς αποφύγαμε και φτάσαμε στην επέκταση εκείνης της συμφωνίας».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς,  επίσης στην ΕΡΤ, ανέφερε πως ο Γιάνης Βαρουφάκης, επέμενε να συνεχιστούν τα συμφωνηθέντα από την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά γιατί δεν ήθελε να χρεωθεί μία ενδεχόμενη αρνητική εξέλιξη.

Και ρωτάω εγώ ο απλός πολίτης με την δικιά σας τακτική που ακολουθήσατε είχαμε τα καλύτερα αποτελέσματα;

Η πλήρη αποτυχία σας που έχει βουλιάξει μια χώρα τοποθετώντας ακόμα ένα ανίκανο όπως τον Βαρουφάκη υπουργό οικονομικών είχε αποτελέσματα;

Ξεχνάνε ότι το πρόγραμμα Σαμαρά ήταν ηπιότερο και δεν θα είχαμε έτσι και εφαρμοζόταν από εσάς τους ίδιους τα σημερινά καταστροφικά αποτελέσματα και είναι κοντά έρχονται ακόμα χειρότερα μέτρα μετά τους ανίκανους χειρισμούς σας που σας κατάντησαν να υπογράφετε στα τέσσερα ότι σας έχουν φέρει στο τραπέζι.

Δεν ντρέπονται καθόλου δεν έχουν φιλότιμο και συνεχίζουν με το διαταραγμένο τους μυαλό να εκνευρίζουν περισσότερο την Ελληνικό λαό.

Ευτυχώς όπως δείχνουν όλα τελειώνουν σύντομα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου