Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Οι αναρχικοί της Πάτρας, δίπλα στον λαό της Γαλλίας! Για τον λαό της Ελλάδας; Όλα καλά γιατί ΣΥΡΙΖΑ;




Συμπαράσταση στον λαό της Γαλλίας έκαναν οι αναρχικοί της Πάτρας λες και εδώ στην χώρα μας ο λαός της Ελλάδας δεν υποφέρει από τα νέα μέτρα της κυβέρνησης και δεν χρειάζεται συμπαράσταση.

Κατάληψη στο Γαλλικό Προξενείο της Πάτρας έκαναν οι αναρχικοί και συγκεκριμένα τα μέλη της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης ως ένδειξη αλληλεγγύης στους αγωνιζόμενους Γάλλους και στον λαό της Γαλλίας που εδώ και πάνω από ένα μήνα έχει βγει στους δρόμους, ζητώντας από την εξουσία την παύση της οικονομικής λιτότητας, διεκδικώντας μία καλύτερη ζωή.

Οι αναρχικοί κρέμασαν στο κτίριο του Γαλλικού Προξενείου της Πάτρας ένα πανό στο μπαλκόνι που γράφει το εξής σύνθημα: "Αλληλεγγύη στους αγωνιζόμενους στην Γαλλία", ενώ στους τοίχους έγραψαν συνθήματα με τις εξής λέξεις: "greves, blocages, sabotages", δηλαδή "απεργίες, μπλόκα, σαμποτάζ".

Παράλληλα, νεαροί και νεαρές μοίρασαν στους περαστικούς κείμενα της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης που αναφέρονται στα όσα γίνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Γαλλία, ενάντια στον νέο εργασιακό νόμο και στο καθεστώς έκτακτης ανάγκης.

Εδώ στην χώρα μας για τους αναρχικούς όλα καλά έτσι;


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου