Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Έτσι και εκλεγεί ο Τράμπ θα τρέμει όλη η υφήλιος μην κάνει καμιά βλακεία



Κώστας Βουκελάτος

Όπου έχει χαθεί η σοβαρότητα σε χώρες με ανεπαρκή ηγεσία και χαμηλής ποιότητας πολιτικό προσωπικό τα αποτελέσματα είναι τραγικά παράδειγμα η Ελλάδα μας η οποία υποφέρει σε χέρια ανίκανων που την οδηγούν στην απόλυτη οικονομική και κοινωνική καταστροφή.

Σκέψου όμως αυτή η χώρα να είναι η υπερδύναμη και και ο ηγέτης που θα αναλάβει τα ηνία ως πρόεδρος να είναι ανεπαρκής και να πρέπει να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον άλλον χωρών, να είναι ο χειρότερος ρατσιστής από ότι είναι οι ακροδεξιοί και το χειρότερο να έχει στα χέρια του πυρηνικά τα οποία ενεργοποιεί με ένα κουμπί καταστρέφοντας όποιον δεν του αρέσει;

Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Τράμπ δεν έπρεπε να βάλει καν υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ

Οι τελευταίες δηλώσεις του δείχνουν έναν άνθρωπο που μόνο για πρόεδρος των ΗΠΑ δεν θα πρέπει να υπολογίζεται 

Τραμπ: Σε καλή κατάσταση ο Λευκός Οίκος, δεν θα τον αλλάξω δηλαδή ο Ντόναλντ Τραμπ, δεν σκοπεύει να διακοσμήσει εκ νέου τον Λευκό Οίκο, αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Όχι δεν θα το κάνω. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο χώρο και κτίριο» με αυτό το "σοβαρό" θέμα ασχολήθηκε ο Τράμπ σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

«Είναι υπέροχο, διατηρημένο σε καλή κατάσταση, αυτό είναι όλο» επέμεινε ο Τραμπ. «Θα εργαστώ εκεί. Δεν θα διακοσμήσω, θα εργαστώ. Θα κάνω αυτήν την χώρα εκ νέου εύπορη» διαβεβαιώνοντας τους ψηφοφόρους του ότι εάν κερδίσει στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, θα εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο.

«Πολλοί άνθρωποι λένε ότι εγώ θα εγκατασταθώ στο ξενοδοχείο που οικοδόμησα ακριβώς δίπλα. Όμως, όχι. Ο Λευκός Οίκος αντιπροσωπεύει κάτι το πολύ σημαντικό» Είπε για να μείνουμε ήσυχοι!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου