Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Η Αθηνά Ωνάση κυριολεκτικά δεν θέλει να βλέπει τους Έλληνες



Ζήτησε κουβούκλιο με μαύρα τζάμια για να έρθει στην χώρα μας!

Αποκαλύψεις για την ζωή της Αθηνάς Ωνάση έκανε ο δικηγόρος και φίλος της οικογένειας Ωνάση, Γιώργος Λένος, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε πως η διάσημη κληρονόμος δεν συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες.

Μιλώντας στην εκπομπή «Με το καλημέρα» ο δικηγόρος αναφέρθηκε στον χαρακτήρα, αλλά και τις πολλές φοβίες της Αθηνάς Ωνάση, που το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στην επικαιρότητα για τον χωρισμό της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση αποφεύγει τις επαφές με τους ανθρώπους, καθώς φοβάται όλο τον κόσμο. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει 24 φρουρούς, οκτώ για κάθε οκτάωρο της ημέρας, ενώ παρακολουθεί αγώνες ιππασίας πίσω από φιμέ τζάμια.

Σημείωσε πως δεν θέλει να κάνει παιδί γιατί φοβάται ότι θα την σκοτώσουν. Τόνισε επίσης πως δεν συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες και δεν θέλει να έχει τίποτα που να της θυμίζει την Ελλάδα.

Όταν ήρθε στην Ελλάδα ήθελε να είναι απομονωμένη. Ζήτησε να είναι σε κουβούκλιο με μαύρα τζάμια.«Μόνο με μένα μίλησε, δεν ήθελε να μιλήσει με άλλους», τόνισε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της.



Πηγή: Koolnews.gr






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου