Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Προκλητικός ο Μπαλάφας: 13 ευρώ μόνο η μηνιαία επιβάρυνση των πολιτών από τα πρόσθετα μέτρα




Ότι θέλουν λένε, όπως θέλουν το λένε, και δεν θέλουν και κριτική σε αυτά που λένε.

Η αγωνία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να προπαγανδίσουν και να μοιράσουν όσο περισσότερο σανό μπορούν για να πείσουν την κοινωή γνώμη τους κάνει να ξεστομίζουν ότι να' ναι εξοργίζοντας περισσότερο τους πολίτες που έχουν φτάσει στο αμήν.

Ο Μπαλάφας εχθές στον ΣΚΑΙ στην πρωϊνή ζώνη του ΣΚΑΙ των Λυριτζή - Οικονόμου έφτασε στο σημείο να πει προκλητικά ότι δεν θα υπάρξει σημαντική επιβάρυνση στο εισόδημά τους από τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο φορολογικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή και θα ψηφιστεί την Κυριακή το απόγευμα. 

Όλα τα μέτρα που θα ψηφιστούν με το πολυνομοσχέδιο "φοροκαταιγίδα" θα επιβαρύνουν τους πολίτες μόνο με 13 ευρώ το μήνα είπε ο υφυπουργός εσωτερικών χωρίς να το αποδεικνύει με στοιχεία αλλά επειδή αυτός έτσι τον συμφέρει να το υπολογίζει και να το σερβίρει.

Φυσικά ο οι δημοσιογράφοι Λυριτζής και Οικονόμου, ρώτησαν το απλό δηλαδή "με 13 ευρώ το μήνα τελειώνουμε με τις επιβαρύνσεις, ξεμπερδεύουμε; Αν είναι έτσι είπε ο Οικονόμου να σας τα δώσω από τώρα να ξεμπερδεύουμε", απατώντας ο κ. Μπαλάφας " Ε, εσείς δεν ανήκετε σ' αυτή την κατηγορία. Εσείς θα επιβαρυνθείτε λίγο παραπάνω". 

Έτσι πορεύεται η χώρα μας με αυτή την κυβέρνηση δυστυχώς ότι να΄ ναι!!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου