Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Καταγγελία από τον Αντιπρόεδρο του Οργανωτικού του Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ: "Δεν έγιναν ποτέ εκλογές"



Σοβαρές καταγγελίες για το συνέδριο τις ΟΝΝΕΔ και τις εκλογές που διεξήχθησαν κάνει ο αντιπρόεδρος του οργανωτικού του συνεδρίου Πάρης Σκιαδόπουλος.

Με μία ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο για "φαρσοκωμωδία", αποκαλύπτοντας πως στο συνέδριο έγιναν εκλογές από 100 άτομα "για τα μάτια του κόσμου" και καλώντας ευθέως τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην αναγνωρίσει το αποτέλεσμα. 

"Πρόεδρε του κόμματος δεν πρέπει να αναγνωρίσεις τα αποτελέσματα αυτής της φαρσοκωμωδίας. Σε αντίθετη περίπτωση θα ειναι σαν να βάζεις την ταφόπλακα της οργάνωσης με τα ίδια σου τα χέρια", γράφει χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η δήλωση του Πάρη Σκιαδόπουλου έχει ως εξής:

"Το μακρινό 1998 και σε ηλικια 15 ετών επιλεξα να μπω στην οικογενεια της ΜΑΚΙ και απέκτησα τη "δυνατοτητα" να αποκαλουμαι οννεδιτης. Αναφέρομαι στο οννεδιτης ως δυνατοτητα γιατι πραγματικα ο οννεδιτης δεν ειναι ουτε ενα απλός χαρακτηρισμός, ουτε μια απλή ιδιότητα. Ο οννεδιτης ειναι σταση ζωης, ειναι τροπος σκέψης, ειναι κουλτούρα. Έμαθα να παταω στα ποδια μου και να διεκδικώ.

Έμαθα να ειμαι τίμιος και ειλικρινης. Η συμμετοχή τοσο για μενα οσο και για τη πλειοψηφία των ανθρώπων που γνωρισα ηταν ευκαιρια για προσφορα και οχι ευκαιρια δήθεν καριέρας και παραγοντισμου. Η ΟΝΝΕΔ ηταν, ειναι και παντα θα ειναι πανω απο πρόσωπα κι ομάδες. Δεν ειναι τσιφλίκι κανενός. Υπηρχε πριν απο εμας και θα υπαρχει και μετα.

Η χθεσινή εικονα δεν ανταποκρίνεται στις αρχες κι αξίες της οργάνωσης μας και με θλίβει βαθιά. Ας αναλογιστούμε ολοι την ευθύνη που μας αναλογεί κι ας πράξουμε κατα συνείδηση. Το ελάχιστο που μπορω να κανω ως Αντιπρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου ειναι να ζητησω συγνωμη απο τα μέλη που ταξίδεψαν απο ολη την Ελλαδα για να συμμετέχουν σε αυτή τη παρωδία. 

Επίσης θέλω να γνωστοποιήσω οτι ΚΑΜΙΑ διαδικασία ψηφοφορίας δεν πραγματοποιήθηκε παρα μόνο αργά το βραδυ του Σαββάτου για τα μάτια του κόσμου και μόνο απο 100 άτομα. Ολοι κρινόμαστε απο τις πραξεις μας και τις παραλείψεις μας. Η ιστορια λοιπον θα μας κρίνει ολους. Κανεις δεν ειναι στο απυρόβλητο. Κανεις.

Υ.Γ. Πρόεδρε του κόμματος δεν πρέπει να αναγνωρίσεις τα αποτελέσματα αυτής της φαρσοκωμωδίας. Σε αντίθετη περίπτωση θα ειναι σαν να βάζεις την ταφόπλακα της οργάνωσης με τα ίδια σου τα χέρια.

Υ.Γ2 Οι υπαίτιοι θα λογοδοτήσουν. Το υπόσχομαι. Θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις προς αυτή τη κατεύθυνση και δε θα σταματήσω μέχρι όλη αυτή η σαπίλα να παταχθεί".



Πηγή : parapolitika.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου