Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Βροχή οι κλήσεις! 215.000 ειδοποιητήρια πληρωμής από τον Δήμο Αθηναίων!



Δεν είναι ένα και δύο είναι 215.000 τα ραβασάκια που θα στείλει μέσα στο επόμενο διάστημα ο Δήμος Αθηναίων σε αντίστοιχους κατόχους αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλη την Αττική για να πληρώσουν κλήσεις που εκκρεμούν και είναι απλήρωτες για χρόνια.

Τα πρόστιμα για παραβάσεις του ΚΟΚ είτε από τη Δημοτική Αστυνομία είτε από την Τροχαία έχουν επιβληθεί εδώ και χρόνια. Είναι κλήσεις από το 2011 και μετά, ενώ οι περισσότερες είναι για το διάστημα από το 2011 ως το 2013.

Φυσικά τα πρόστιμα αυτά θα είναι προσαυξημένα σε σχέση με μια απλή χρήση καθώς έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο ο παραβάτης δικαιούται να πληρώσει χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις και έτσι όσοι έχουν αφήσει απλήρωτη κλήση θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα πληρώσουν και το σχετικό... καπέλο.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ενώ ως το 2013 οι κλήσεις ήταν 160.000 από την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και μετά ο αριθμός των κλήσεων, και φυσικά ο ρυθμός με τον οποίο επιβάλλονταν δεν μειώθηκε καθόλου, παρά την απουσία των δημοτικών αστυνομικών από τους δρόμους.


Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου