Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Η κόντρα του Τραμπ με την ξανθιά δημοσιογράφο του Fox News



Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την αυλαία των προκριματικών εκλογών στην Αϊόβα, ο δισεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται ως ο απόλυτος κυρίαρχος στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών. Κανείς από τους έντεκα συνυποψηφίους του για το χρίσμα δεν πλησιάζει τα εντυπωσιακά ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις. 

Τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στην τηλεμαχία που οργανώνει το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News. Ωστόσο, ο μεγιστάνας ακύρωσε τη συμμετοχή του, καταγγέλλοντας το δίκτυο αλλά και την κεντρική παρουσιάστριά του, Μέγκιν Κέλι. 

«Ο Τραμπ γνωρίζει πότε μια υπόθεση μπορεί να έχει κακή κατάληξη. Το Fox News κερδίζει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια διοργανώνοντας τηλεοπτικές αναμετρήσεις, σπάει ρεκόρ τηλεθέασης, την ώρα που τα προηγούμενα χρόνια οι τηλεμαχίες διοργανώνονταν υστερόβουλα χωρίς την παρουσία κοινού» επισήμανε η ομάδα που έχει αναλάβει την εκστρατεία του προέδρου την Τρίτη.

«Αντιθέτως με τους πολύ ηλίθιους ανθρώπους, που είναι σε μεγάλο βαθμοί ανίκανοι και κυβερνούν – ποιος ξέρει πώς – την χώρα μας, ο Τραμπ γνωρίζει να αποσύρεται εγκαίρως. Ο Ρότζερ Έιλς (διευθύνων σύμβουλος) και το Fox News νομίζουν ότι μπορούν να παίξουν μαζί του, όμως ο Τραμπ δεν παίζει» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News αντέδρασε σφόδρα καταδικάζοντας την «τρομοκράτηση» του δικτύου και της Μέγκιν Κέλι από την ομάδα του Τραμπ.

Ο μεγιστάνας απαιτεί η κεντρική παρουσιάστρια να μην είναι η συντονίστρια της αναμέτρησης καθώς την κατηγορεί ότι του συμπεριφέρθηκε με αγένεια στην πρώτη τηλεμαχία της σεζόν, τον περασμένο Αύγουστο.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος τον είχε ρωτήσει σχετικά με τον τρόπο που συμπεριφέρεται στις γυναίκες, με αποτέλεσμα εκείνος να εξοργιστεί εξαπολύοντας ύβρεις και διατυπώνοντας παράπονα ότι δεν τυγχάνει ίσης μεταχείρισης.




Χθες, το φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων κλιμάκωσε την αντιπαράθεση με το Fox News και χρησιμοποίησε τη λέξη «χαζογκόμενα» (bimbo) σε ένα μήνυμα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter που αναφερόταν στην παρουσιάστρια.

«Αρνούμαι να αποκαλέσω τη Μέγκιν Κέλι χαζογκόμενα, διότι αυτό δεν θα ήταν πολιτικά ορθό. Αντιθέτως θα την αποκαλέσω απλά μια ανίκανη δημοσιογράφο», έγραψε στο Twitter.



Μετά την απόφασή του να μη συμμετάσχει στο ντιμπέιτ, ο βασικός αντίπαλος του Τραμπ στην Αϊόβα, ο γερουσιαστής Τεντ Κρουζ από το Τέξας καταφέρθηκε εναντίον του δισεκατομμυριούχου.

Σε μηνύματα που ανάρτησε στο Twitter ο Κρουζ συνέδεσε την απόσυρση του Τραμπ από την τηλεοπτική αναμέτρηση ως μια κωμική οπισθοχώρηση από ένα σκετς των «Monty Python» κατηγορώντας τον ότι «τρέμει στο ενδεχόμενο να του υποβάλει ερωτήσεις» η Κέλι.

Ο Κρουζ χρησιμοποιήσει την ετικέτα #DuckingDonald για να χλευάσει τον Ντόναλντ Τραμπ καθώς αποσύρθηκε κακήν κακώς από το ντιμπέιτ και ανάρτησε ένα φωτομοντάζ όπου ο Ντόναλντ Ντακ με το κεφάλι του Ντόναλντ Τραμπ κάθεται σε ένα βουνό από χρήματα.



Πηγή : real.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου