Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Εκλογές ΝΔ - Μεϊμαράκης: Καμία περίπτωση συνεργασίας και με τον Τσίπρα



Απάντηση στις πληροφορίες περί συνομιλιών Τσίπρα-Καραμανλή και στα σενάρια συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, έδωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

«Αν η χώρα πήγαινε στα βράχια και ο κ. Τσίπρας ήθελε να παίρνει τη γνώμη του κ. Καραμανλή, καλώς έκανε. Και αν ο κ. Καραμανλής τον επηρέασε, ακόμα καλύτερα για τη χώρα. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας και συνεννόησης με τον κ. Τσίπρα. Δεν τη θέλει και ο κ. Τσίπρας. Αν λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ αισθάνεται αδύναμος και θέλει συγκυβέρνηση, να βγει και να το πει. Όταν φύγει, θα δούμε τι θα κάνουμε μετά» ανέφερε ουποψήφιος πρόεδρο της ΝΔ μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM.

Στο ερώτημα για το τι θα πράξει στο δεύτερο γύρο, εάν δεν είναι ανάμεσα στους δύο επικρατέστερους, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης είπε πως «θα πάρω θέση και θέλω να τονίσω ότι με βάση το καταστατικό οπωσδήποτε πρέπει να γίνει ο δεύτερος γύρος, εάν κάποιος δεν υπερβεί το 50%. 

Και μεγάλη να είναι η διαφορά, και πρώτος να είμαι, θα επιδιώξω τον δεύτερο γύρο και αν ο δεύτερος έχει αποχωρήσει. Και να μη θέλουν, πρέπει να γίνει, γιατί το λέει το καταστατικό».






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου