Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Κακοποιός Χρυσαυγίτης σεσημασμένος για επίθεση και ληστεία αλλοδαπών χτύπησε τον Κουμουτσάκο



Σφαίρες, σουγιάδες και υλικό της Χρυσής Αυγής βρέθηκε στις κατοικίες δύο ατόμων που αναζητούνται για την επίθεση στον Γ.Κουμουτσάκο, μαζί με έναν ακόμη άνδρα και μία γυναίκα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο νεαρός με το τζόκεϊ που φαίνεται να χτυπά τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι ο ένας από τους δύο που έχουν άμεση σχέση με το εθνικιστικό κόμμα. Μάλιστα, είναι σεσημασμένος από τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς εμπλέκεται σε ρατσιστική επίθεση και ληστεία εις βάρος αλλοδαπών.

Παράλληλα με την διαδικασία της σύλληψης του 24χρονου που εμφανίζεται να κρατάει τον κ.Κουμουτσάκο (και για την οποία υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες από τον πρόεδρο της ποντιακής κοινότητας), οι διωκτικές αρχές, μετά την ταυτοποίηση των άλλων τεσσάρων εμπλεκόμενων στο επεισόδιο, προχώρησαν σε έρευνες στις κατοικίες τους.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, στις κατοικίες των δύο προαναφερθέντων, που χαρακτηρίζονται «νεοναζί» από την Αστυνομία, εντοπίστηκαν αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής, δύο φυσίγγια για στρατιωτικό επιθετικό τυφέκιο, διαμετρήματος 7,62΄΄, αλλά και δύο σουγιάδες.

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά επίσης έναν άνδρα ακόμη αλλά και μία γυναίκα, που καταγράφηκε να κλωτσάει τον κ.Κουμουτσάκο, ενώ θεωρείται ότι αυτή είναι που του έσκισε και το σακάκι.



Πηγή : ethnos.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου