Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Συνελήφθη αστυνομικός γιατί αυvανιζόταν παρακολουθώντας ηλικιωμένες στα ιαματικά λουτρά Θερμοπυλών



Έγινε και αυτό… Πρόκειται για υπαρχιφύλακα που είχε τοποθετηθεί τον τελευταίο καιρό σε γραφείο λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που φαινόταν να έχει…

Απίστευτο αλλά …έγινε και αυτό! Αστυνομικός συνελήφθη γιατί αυvανιζόταν παρακολουθώντας ηλικιωμένες γυναίκες σε ιαματικά λουτρά!

Άντρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, συνέλαβαν σήμερα έναν 43χρονο Υπαρχιφύλακα, που υπηρετεί σε θέση γραφείου σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, κατηγορούμενος για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία μίας ηλικιωμένης, που βρισκόταν μαζί με φίλη της στα ιαματικά λουτρά Θερμοπυλών, ο Υπαρχιφύλακας χθες το μεσημέρι και ενώ βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου του και …παρακολουθώντας τις ηλικιωμένες, προχώρησε σε ακόλαστη πράξη (κοινώς αυvανίστηκε), ενώ μπορούσε να γίνει αντιληπτός από όλους τους λουομένους και διερχόμενους πολίτες.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Επιπλέον τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Υπηρεσία του είχαν αντιληφθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και τον είχαν τοποθετήσει σε θέση γραφείου…



Πηγή : news247.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου