Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Ο περιθωριακός Λεβέντης από star της trash TV τώρα και στην Βουλή



Η βουλή έπιασε πάτο και η απαξίωση της πολιτικής ζωής της χώρας μας οδηγεί στην απόλυτη ξεφτίλα γιατί δυστυχώς έτσι είναι γελάει η υφήλιος με συγκεκριμένους περιθωριακούς τύπους που έχουμε οδηγήσει εμείς οι ψηφοφόροι με την ψήφο μας στην βουλή για να μας εκπροσωπήσουν.

Εάν νομίζουμε δίνοντας σε τέτοιους τύπους την ιδιότητα του βουλευτή ότι θα τιμωρήσουμε το πολιτικό σύστημα κάνουμε λάθος γιατί το μόνο που κερδίζουμε με τέτοιου είδους διαμαρτυρία είναι να κάνουμε  μεγάλο κακό μόνο σε εμάς τους ίδιους και την χώρα μας.

Τι μου έχει μείνει εμένα από τον Βασίλη Λεβέντη για όλα αυτά τα χρόνια που τον παρακολουθώ και θεωρώ ότι η βουλή σήμερα έχοντας πλέον και τον ίδιο ως έναν από τους 300 βουλευτές υποβαθμίστηκε περισσότερο.

Από το 1974 ο Βασίλης Λεβέντης βρίσκεται στο περιθώριο της  πολιτικής. Αρχικά  ως υποψήφιος του ΠαΣοΚ, αργότερα το 1989 της ΝΔ στην Β’ Αθηνών και ήρθε 29ος από τους 31, το 1986 ήθελε να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος και φυσικά πάτωσε και πάλι, όλα αυτά σε εποχές που η πολιτική είχε κάποια σοβαρότητα.

Το 1990 ίδρυσε τον τηλεοπτικό σταθμό Κανάλι 67, που  μετονομάστηκε Κανάλι 40. Ο σταθμός στα τέλη του 2000 πουλήθηκε και μετονομάστηκε Extra Channel και εν συνεχεία  Extra Channel 3.

Ο Λεβέντης κράτησε το 20% των μετοχών του καναλιού και μια τρίωρη εβδομαδιαία εκπομπή. Αργότερα σε μια αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έχασε μεγάλο μέρος των μετοχών του αλλά διατήρησε την εκπομπή του και έγινε μια καλτ φιγούρα βρίζοντας πολιτικούς και τηλεθεατές και τώρα μέσα στην απόλυτη παρακμή που έχει οδηγηθεί η πολιτική ζωή της χώρας τα τελευταία 5 χρόνια βρέθηκε και στη Βουλή.

Σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που έλαβε μέρος το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη  δεν ξεπέρασε ποτέ το 0,25% αλλά σήμερα μέσα στην απόλυτη παρακμή η οποία οδήγησε στην βουλή απίθανες τραγικές προσωπικότητες κάνοντας τους βουλευτές έδειξε και στον ίδιο από τον Ιανουάριο του 2015 δίνοντας του το 1,79% ότι στις επόμενες ήρθε και του ίδιου η ώρα να βάλει το λιθαράκι του υποβαθμίζοντας και άλλο το κοινοβούλιο.

Η βρισιές και οι κατάρες του σε ψηφοφόρους και πολιτικούς δείχνουν και την προσωπικότητα του και σας αναφέρω μερικές από αυτές που βρήκα στον ηλεκτρονικό τύπο.


1.     O Θεός να στείλει καρκίνο στον Μητσοτάκη και όλα του τα σόγια και στον Παπανδρέου και όλα του τα σόγια.

2.     Κλείνει ο Μητσοτάκης συνεπικουρούµενος από το άλλο φασιστόµουτρο, τον Ανδρέα Παπανδρέου,  το Κανάλι 67.

3.     Ζητώ από τον Θεό αυτό που δεν έκανε ο λαός ως τώρα να το κάνει αυτός: να πεθάνουν κι οι δυο τώρα στις εκλογές, πριν τις εκλογές, και όλος ο λαός να ψηφίσει την Ενωση Κεντρώων.

4.     Να δώσετε λεφτά όλοι να θάψω τον Μητσοτάκη και τον Παπανδρέου.

5.     Να πάρει ο διάολος όλους τους οπαδούς του Μητσοτάκη και όλους τους οπαδούς του Παπανδρέου.

6.     Για τα γκάλοπ: Μηδέν οι ώρες τους, να πεθάνουν. Πρώτη φορά ζητώ από τον Θεό να µε ακούσει και του ζητώ να πεθάνουν οι προδότες, οι προδότες της δηµοκρατικής Ελλάδας, οι προδότες των οστών του Ελευθερίου Βενιζέλου και του Γεωργίου Παπανδρέου. Κάποια ζώα δεν µε πιστεύανε, τώρα θα µε πιστέψουν ευτυχώς και τα ζώα.

7.     Σας έλεγα ζώα και γκρινιάζατε. Δεν σας έλεγα για κανέναν άλλον λόγο, σας αγαπούσα, αλλά ψηφίζατε ανθρώπους οι οποίοι σας κορόιδευαν, σας πρόδιδαν, σας ενέπαιζαν, λέρωναν το µητρώο και την ηθική σας.

8.     Τώρα θα καταλάβετε τα ζώα της Δεξιάς και τα ζώα της Χαριλάου Τρικούπη ποιος ήταν ο Λεβέντης. 

Ακολουθούν και ορισμένα από τα πολλά video της καριέρας του :









Αναρωτιέμαι με αυτές τις λίγες αναφορές στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων τι περιμένει ο Έλληνας από αυτόν και το κόμμα του ότι θα προσφέρει για το καλό της χώρας; 


Κώστας Βουκελάτος


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου