Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Ντοκουμέντο με τη γυναίκα συνεργό των Μαζιώτη - Πετρακάκου




Νέο ντοκουμέντο από κλειστό κύκλωμα δείχνει μια μυστηριώδη γυναίκα που φέρεται ως συνεργός του αρχιτρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη και του Γιώργου Πετρακάκου, η οποία έπαιρνε μέρος και σε ληστείες.

Όπως αποκάλυψε το Mega, εικόνα από κάμερα αφαλείας από τράπεζα στις Σπέτσες δείχνει τη γυναίκα την ώρα της ληστείας και οι κινήσεις της, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής, δείχνουν ότι είναι εκπαιδευμένη.

Η γυναίκα κρατάει όπλο, φοράει γάντι στο ένα χέρι και γυαλιά ηλίου. Τα χρήματα από τη ληστεία εκτιμούν οι αστυνομικοί ότι πήγαν στο επαναστικό ταμείο τρομοκρατικής οργάνωσης ενώ αναζητούν εάν η γυναίκα έχει σχέση με τη σύντροφο του Πετρακάκου που συνελήφθη μαζί του στο Βόλο.

Η σύντροφός του πάντως υποστηρίζει πως όχι μόνο δεν γνώριζε για τις ληστείες αλλά δεν γνώριζε καν το παρελθόν του Πετρακάκου.

Την ίδια ώρα, η αντιτρομοκρατική αναζητάει κρησφύγετο - γιάφκα του Πετρακάκου στην Αττική που μπορεί να έχει νοικιάσει με τα στοιχεία Τσαγκαράκης ή Καπατσώρης.
Ο Πετρακάκος ερχόταν συνέχει στην Αγία Παρασκευή ενώ κυκλοφορούσε χωρίς να γίνεται αντιληπτός καθώς έπαιρνε όλες τις προφυλάξεις.

Η ΕΛΑΣ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα ευρήματα από τα κρησφύγετα του Πετρακάκου στο Βόλο και τη Φθιώτιδα, ενώ η Αντιτρομοκρατική συνεχίζει να αναζητά πιθανή γιάφκα του συλληφθέντα και στην Αθήνα.












Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το κρησφύγετο αυτό μπορεί να έχει ενοικιαστεί με τα ονόματα Τσαγκαράκης ή Καπατσώρης, τα οποία αναγράφονταν στις πλαστές ταυτότητες, οι οποίες βρέθηκαν στο σπίτι του Βόλου.

Καθαρά» είναι πάντως τα δύο όπλα που εντοπίστηκαν, καθώς από την έρευνα των εγκληματολογικών εργαστηρίων διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες ενέργειες.
Εξετάζεται ακόμη από τις Αρχές το γεγονός ότι ο Πετρακάκος συστηνόταν στο Βόλο ως επενδυτής γης, ενδεχομένως και για να «ξεπλύνει» τα χρήματα από τις ληστείας.


Πηγή : ethnos.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου