Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Μπακογιάννη: Οι Έλληνες άλαλοι παρακολουθούν τον καυγά ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ 1 και τον ΣΥΡΙΖΑ 2




Μετά από τρεις ώρες ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, υπό την προεδρία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη σε δηλώσεις της επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ: «Την ώρα που η παγκόσμια οικονομία βυθίζεται, η ανασφάλεια φουντώνει, ζούμε τη μεγαλύτερη κρίση μετά την κατάρρευση της Lehman Brothers και θα κλείσουν σε τρεις μέρες δύο μήνες από τα capital controls, οι Έλληνες άλαλοι παρακολουθούν τον καυγά ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ 1 και τον ΣΥΡΙΖΑ 2», ανέφερε μεταξύ άλλων η βουλευτής. Σε ερώτηση πώς της φάνηκε που μετείχε ξανά σε κομματικό όργανο, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε πως συγκινήθηκε. «Είναι χαρά μου να ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την πανστρατιά όλων των στελεχών» ανέφερε.

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε και ο Κωστής Χατζηδάκης, δηλώνοντας πως σε αυτήν την πραγματικά εξαιρετικά κρίσιμη διεθνή οικονομική συγκυρία, «η Ελλάδα δεν θα πάει μπροστά με τα πειράματα της δραχμής, ή με πολιτικούς που είναι σε βέρτιγκο και σε σύγχυση».

Ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε ότι η χώρα μας θα πάει μπροστά με την Ευρώπη και με κοινή λογική. Ενόψει των εκλογών, είπε επίσης ότι η ΝΔ αγωνίζεται για τη νίκη, και όσοι βγάζουν πρόωρα συμπεράσματα είναι πολύ πιθανό να διαψευστούν, καθώς, συμπλήρωσε, «τα ψέματα ΣΥΡΙΖΑ κοστίζουν στους Έλληνες φορολογούμενους και εμείς θα μιλήσουμε με ξεκάθαρες προγραμματικές θέσεις που θα δίνουν ελπίδα».

Αισιόδοξος ενόψει των εκλογών εμφανίστηκε σε δηλώσεις του και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: «Η ΝΔ, με πρωτοφανή συσπείρωση θα δώσει με επιτυχία και αισιοδοξία τον εκλογικό αγώνα, με στόχο να είναι πρώτο κόμμα και να πάρει το μπόνους των 50 εδρών», δήλωσε.

«Ο λαός δεν θα επιλέξει τον άπειρο και λίγο κ. Τσίπρα, να διαχειριστεί άλλη μια φορά μια τόσο δύσκολη συγκυρία», πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ.




Πηγή






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου