Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

«Δημοκρατικό Κόμμα» από τον Αλέκο Παπαδόπουλο




Στην ίδρυση ενός νέου κόμματος στο χώρο του κέντρου προχώρησε, όπως είχε προαναγγείλει η Καθημερινή, ο πρώην Υπουργός κ. Αλέκος Παπαδόπουλος.

Η ανακοίνωση του νέου σχήματος, υπό το όνομα «Δημοκρατικό Κόμμα» πραγματοποιήθηκε από το Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ σε πρώτη φάση, θα ηγηθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Γάτσιος.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, κατά τις οποίες και θα γίνουν γνωστές η οργανωτική διάρθρωση του νέου κόμματος, η διακήρυξη, το πρόγραμμα, η ονομασία και το έμβλημα.

Όπως δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος, «είναι σε εξέλιξη εδώ και ένα χρόνο πρωτοβουλία πολιτών από όλη την Ελλάδα με σκοπό τη δημιουργία ενός δημοκρατικού κόμματος» και πρόσθεσε ότι «στο εγχείρημα αυτό πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα η νεότερη δρώσα γενιά με τη συνεπικουρία κάποιων παλιότερων».

Παράλληλα, όπως είπε ο πρώην υπουργός, «απευθύνεται σε δημοκράτες πατριώτες του καθαρού λόγοι οι οποίοι νιώθουν την ανάγκη να γεννηθούν καινούρια πράγματα στη χώρα μας και είναι αντίθετοι στο να γίνει η Ελλάδα το ανάπηρο καθυστέρημα της Ευρώπης».

Επίσης, σημείωσε ότι «δεν χωρούν τα είδωλα της λαϊκής πλάνης, καιροσκόποι και ιδεοληπτικοί, κυρίως δε εκφραστές και συνεχιστές διαλυτικού λαϊκισμού όπου και να ενδημούν».



Καθημερινή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου